Αυτός είναι ο μισθός των παικτών του «Masterchef» – Οι απίστευτοι όροι στα συμβόλαιά τους

Αυτός είναι ο μισθός των παικτών του «Masterchef» - Οι απίστευτοι όροι στα συμβόλαιά τους

Τους όρους του συμβολαίου που υπογράφουν οι παίκτες του MasterChef αποκάλυψε δημοσιογράφος της εκπομπής «Ευτυχείτε» με την Κατερίνα Καινούριου.

Οι επίδοξοι σεφ κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο σπίτι του ριάλιτι μαγειρικής πληρώνονται βέβαια κανονικά και το πρωί της Δευτέρας μάθαμε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου τον εβδομαδιαίο μισθό τους.

Συγκεκριμένα οι διαγωνιζόμενοι για κάθε εβδομάδα παραμονής τους στο σπίτι του MasterChef αμείβονται με 300 ευρώ. Αν μείνουν λοιπόν έναν μήνα στο ριάλιτι μαγειρικής, θα πάρουν το ποσό των 1.200 ευρώ.

Επίσης, στην πρώτη παράγραφο του συμβολαίου, η παραγωγή ξεκαθαρίζει ότι δεν διαθέτει κομμωτήριο και μακιγιάζ γι αυτό οι παίκτες πρέπει να είναι έτοιμοι για να παρουσιαστούν στο γυαλί. Απαγορεύονται να φοράει κάποιος επωνυμίες, ριγέ, καρό, πουά και φυσικά λευκά αφού… λερώνουν εύκολα!

Η παραγωγή ξεκαθαρίζει ότι ο προσωπικός χώρος στο σπίτι του MasterChef είναι πολύ μικρός γι αυτό όποιος ροχαλίζει πρέπει να φέρει ρινικές ταινίες και αντίστοιχα ωτοασπίδες για όσους ενοχλούνται εύκολα!

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.