Το σχέδιο της κυβέρνησης για το ποδόσφαιρο φέρνει σεισμό και αντιδράσεις

Το σχέδιο της κυβέρνησης για το ποδόσφαιρο φέρνει σεισμό και αντιδράσεις

Τι θα δούμε

Η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να πάρει στα χέρια της την καυτή πατάτα του ποδοσφαίρου και να προσπαθήσει να δώσει λύση στις χρόνιες παθογένειες του χώρου.

Η πρώτη σκέψη του πρωθυπουργού να δώσει τα κλειδιά σε UEFA- FIFA και με την συνδρομή επιφανών προσώπων του ελληνικού ποδοσφαίρου όπως ο Ντέμης Νικολαϊδης να πάρουν τα ηνία του χώρου, δεν φαίνεται να προχωρά.

Την ώρα που ο Λευτέρης Αυγενάκης θεωρείται καμένο χαρτί (κάποιοι βέβαια ισχυρίζονται το αντίθετο και λένε ότι αφού έκανε την βρώμικη δουλειά που του ανατέθηκε θα αποχωρήσει από το υπουργείο, όχι όμως και απ’ την κυβέρνηση), οι επιτελείς της κυβέρνησης με επικεφαλής τον Γιώργο Γεραπετρίτη περνούν στο Plan B’.

Δομικές αλλαγές στον τρόπο εκλογής της διοίκησης της ΕΠΟ, αλλαγή στη σχέση της με την ΚΕΔ και μια σειρά ακόμα παρεμβάσεων που είναι βέβαιο ότι θα προκαλέσουν σεισμό στο ελληνικό ποδόσφαιρο και μεγάλες αντιδράσεις.

Ο ασκός του Αιόλου έχει ήδη ανοίξει και κάποιοι προβλέπουν ότι η φθορά της κυβέρνησης από το ποδοσφαιρικό μνημόνιο που φέρνει θα είναι μεγαλύτερη από εκείνη που υπολόγιζε και ο πιο απαισιόδοξος συνομιλητής του πρωθυπουργού.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.