Επιτέλους ρε Netflix… (pics)

Επιτέλους ρε Netflix... (pics)

Έπρεπε να 'χει γίνει εδώ και πολύ καιρό...

Είναι- προφανώς είστε κι εσείς… παθόντες και το ξέρετε- το απόλυτο κόλλημα. Αυτό που κάθε βράδυ μας τραβάει προς την τηλεόραση και μας κάνει να «καιγόμαστε» εντέχνως, υιοθετώντας τακτική «Έλα μωρέ, ένα επεισόδιο ακόμα…».

Ακριβώς: μιλάμε για το Netflix. Η διάσημη πλατφόρμα ψυχαγωγίας με τις απειράριθμες σειρές έχει αναβαθμίσει σημαντικά και το προϊόν της σε ταινίες, παρουσιάζοντας στον χρήστη ένα πλήρες μπουκέτο προκειμένου να μείνει καρφωμένος στην οθόνη.

Σημαίνει αυτό, ωστόσο, ότι τα πάντα είναι καλώς καμωμένα; Όχι, πρωτίστως γιατί υπήρχε κάτι που μας… έσπαγε τα νεύρα. Ευτυχώς, για καλή μας τύχη, το Netflix το πήρε απόφαση και δίνει τη δυνατότητα στον πελάτη να το απενεργοποιήσει.

Σε τι πράγμα αναφερόμαστε;

Στο Autoplay- τη λειτουργία, δηλαδή, που μόλις τελειώσει το εκάστοτε επεισόδιο που βλέπεις σου ξεκινάει το επόμενο, αλλά και αυτό που ενώ ψάχνεις για το τι θα δεις και περνάς πάνω από μία ταινία ή σειρά, σου παίζει το trailer.

Πλέον μπορεί ο χρήστης- αν δεν του αρέσει, φυσικά- να το κάνει off. Πώς; Μέσω της διαχείρισης του προφίλ του, είναι πανεύκολο.

Δείτε παρακάτω στην πρώτη φώτο πώς απενεργοποιείται το «επόμενο επεισόδιο»…

Επιτέλους ρε Netflix... (pics)

… αλλά και το αυτόματο τρέιλερ:

Επιτέλους ρε Netflix... (pics)

Πάμε όλοι μαζί, λοιπόν: Ε Π Ι Τ Ε Λ Ο Υ Σ !!!

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.