Οι υποψήφιες για τη θέση της Μενεγάκη

Ψάχνονται στον Alpha.

Η διοίκηση του Alpha επεξεργάζεται το σχέδιο της επόμενης ημέρας μετά την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη, που δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό της μετά το τέλος της τηλεοπτικής σεζόν.

Σύμφωνα με την «Espresso» τα πρόσωπα που προβάρουν το «στέμμα» της βασίλισσας της μεσημεριανής ζώνης, ως επίδοξες αντικαταστάτριες της ωραίας Ελένης, είναι τρία: η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Ελεονώρα Μελέτη και η Κατερίνα Καινούργιου

Η Ελεονώρα είχε συζητήσει από πέρυσι με τον Alpha το ενδεχόμενο να αναλάβει τη ζώνη 4 με 6 το απόγευμα, αν και τα τελευταία σενάρια την θέλουν να μετακινείται στην πολύ πρωινή ζώνη, με το τρίωρο 1.00 με 4.00 να αναλαμβάνει η «πρωινή» Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η Σταματίνα, με την εμπειρία του καθημερινού πρωινού μαγκαζίνο θεωρείται ως ένα από τα φαβορί στην κούρσα ανεύρεσης της νέας παρουσιάστριας του μεσημεριού, αν δεν γίνει στο μεταξύ κάποια εξωτερική μεταγραφή.

Σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, ισχυρή υποψηφιότητα θεωρείται εκείνη της Κατερίνας Καινούργιου, το συμβόλαιο της οποίας (με το Οpen) οδεύει προς τη λήξη του.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.