Κεφαλογιάννη: «Γι αυτό ανακοίνωσα τον χωρισμό μου»

Το πρώτο μήνυμα της Όλγας Κεφαλογιάννη μετά την ανακοίνωση του χωρισμού της

Δεν μάσησε τα λόγια της.

Για την απόφασή της να ανακοινώσει δημόσια τον χωρισμό της με τον Μάνο Πενθερουδάκη αναφέρθηκε η βουλευτής της ΝΔ και πρώην υπουργός, Όλγα Κεφαλογιάννη.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό»με τη Φαίη Σκορδά, η βουλευτής της ΝΔ τόνισε: «Όπως έχω πει είμαι ένα δημόσιο πρόσωπο, δεν έχω επιδιώξει ποτέ να ασχολούνται με την προσωπική μου ζωή, θεωρώ όμως ότι είναι κάποια πράγματα που είναι καλό να λέγονται και από εκεί και πέρα να μην υπάρχουν άλλα σχόλια».

Επίσης, σημείωσε: «Είναι σωστό όλοι να προστατεύουμε τους ανθρώπους τους δικούς μας, την οικογένειά μας, αυτούς με τους οποίους συναναστρεφόμαστε».

Στην ερώτηση αν έχει πει ποτέ ότι θα αποτραβηχτεί από την πολιτική, η κ. Κεφαλογιάννη απάντησε: «Είναι ακόμα νωρίς να το κάνω αυτό αλλά να ξέρετε ότι η πολιτική είναι μία διαδικασία στην οποία περνάς συνεχώς από την έγκριση των πολιτών. Αυτοί που το κρίνουν και αυτοί που αποφασίζουν πότε είναι η ώρα να φύγουμε είναι οι πολίτες. Από εκεί και πέρα, καλό είναι και εμείς να έχουμε ένα κριτήριο πότε έχουμε ολοκληρώσει έναν κύκλο και να δώσουμε χώρο και δυνατότητα και σε άλλους να ασχοληθούν».

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.