Τα σχόλια του Άκη Τσοχατζόπουλου για το «My Style Rocks» και την εγγονή του

Τα σχόλια του Άκη Τσοχατζόπουλου για το «My Style Rocks» και την εγγονή του

Η Κιάρα Μαρκέζη, εγγονή του Άκη Τσοχατζόπουλου, συμμετέχει στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ.

Η μητέρα της, Μαρία Μαρκέζη απάντησε σε όσα καταλογίζουν στην κόρη της αλλά και πώς αντιδράει ο παππούς της παίκτριας, Άκης Τσοχατζόπουλος.

«Καμαρώνω για την Κιάρα, από την άλλη στεναχωριέμαι και λίγο. Δεν ήμουν πολύ θετική στο να μπει στο παιχνίδι αυτό, γιατί είχα ακούσει διάφορα σχόλια για την πίεση που έχει. Δεν δήλωσε συμμετοχή, την βρήκανε.

Όχι, δεν την βοηθάει η Ραμόνα. Φυσικά και την βοηθάω εγώ, έχω άπειρα ρούχα, παίρνω άπειρα δώρα. Το περιβόητο φόρεμα δεν είναι της Ραμόνα, είναι στην κολεξιόν του Valentino του ’19. Δεν ισχύει ότι την βοηθούν στιλίστες. Τον βλέπεις τον δράκο που περνάει;

Ο παππούς της δεν θέλει να σχολιάζεται, όπως έγινε στο τρέιλερ. Ούτε η Κιάρα το ήθελε. Απλά, ίσως, το αποφάσισαν εκείνοι γιατί πίστευαν ότι πρέπει να το ξεκαθαρίσει για να μην υπάρχουν εικόνες από πίσω, κάποια σχόλια και όλα αυτά», δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» η πρώτη σύζυγος του Αλέξανδρου Τσοχατζόπουλου, της οποίας το επίθετο επέλεξε να κρατήσει η 19χρονη Κιάρα, γιατί υπέστη bullying για το «Τσοχατζοπούλου», όπως έχει δηλώσει.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.