
Ένας νεαρός φαν τράβηξε μια selfie με τον θρύλο του NBA, λίγες ώρες πριν το μοιραίο δυστύχημα, που στοίχε τη ζωή στον Κόμπι Μπράιαντ και την κόρη του, Τζιάνα.
Όταν ο Μπράντι Σμίγκελ, 13 ετών, φωτογράφιζε με το κινητό του τηλέφωνο, τον εαυτό του με φόντο το είδωλό του, Κόμπι Μπράιαντ, το Σάββατο στην Mamba Sports Academy, δεν μπορούσε να φανταστεί ότι η φωτογραφία του αυτή θα ήταν μία από τις τελευταίες του θρύλου του ΝΒΑ εν ζωή.
Κι αυτό γιατί την επόμενη ημέρα ο Μπράιαντ, η κόρη του και επτά ακόμη άτομα έχασαν τη ζωή τους στο αεροπορικό δυστύχημα που σόκαρε τον πλανήτη στο Καλαμπάσας της Καλιφόρνια.
Ο Κόμπι Μπράιαντ βρισκόταν εκείνη την ημέρα στην ακαδημία του, για να δει την κόρη του, Τζιάνα. Οι Lady Mambas ηττήθηκαν και ο θρύλος του ΝΒΑ δεν είχε όρεξη για φωτογραφίες. Παρόλα αυτά, ο νεαρός προσπάθησε να τραβήξει μια φωτογραφία με τον θρύλο του ΝΒΑ μέσα στο πλάνο.
Η μητέρα του παιδιού υποστήριξε σε ποστάρισμα της πως ο Κόμπι Μπράιαντ είπε στον γιο της: “θα βγάλουμε μια καλύτερη φωτογραφία αύριο”.

Τελευταίες Ειδήσεις
- Βασανιστήρια, εκτελέσεις και σιωπή στο Κρεμλίνο – Έρευνα σοκ αποκαλύπτει φρικαλεότητες Ρώσων διοικητών σε στρατιώτες
- Νέα «εστία φωτιάς» στη ΝΔ: Μπακογιάννη: «αλαζονική κίνηση» – Κικίλιας: «Είμαστε κράτος δικαίου όχι καφενείου και γνωστών»
- Μετωπική στο ΠΑΣΟΚ: Ο Ανδρουλάκης ρέπει προς τα αριστερά, Διαμαντοπούλου και Γερουλάνος τον «σφάζουν με το γάντι»