
Η επίσημη ανακοίνωση του ALPHA που ίσως δείχνει την παρουσιάστρια που θα αντικαταστήσει την Ελένη Μενεγάκη.
Μέσα από την εκπομπή του καναλιού «Happy Day», η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε ότι η Αντελίνα Βαρθακούρη έχει υπογράψει με το σταθμό.
Φαίνεται πως μετά το Globetrotters, η Αντελίνα βάζει πλώρη για παρουσίαση ψυχαγωγικής εκπομπής.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, η συνεργασία των δύο πλευρών θα ξεκινήσει άμεσα, μπορεί και από τον ερχόμενο Μάρτιο με ένα νέο φορμάτ. Η Τίνα Μεσσαροπούλου ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να αντικαταστήσει την Ελένη Μενεγάκη, μιλώντας βέβαια για αυτή τη χρονιά.
Το τι θα συμβεί στη σεζόν 2020-2021 σίγουρα παραμένει άγνωστο για τα στελέχη του ALPHA.
Η επίσημη ανακοίνωση και του ALPHA…
«O Alpha ενισχύει το κομμάτι της ψυχαγωγίας καλωσορίζοντας την Αντελίνα Βαρθακούρη.
Ο αυθορμητισμός και η φρεσκάδα της Αντελίνας, ταιριάζουν στο προφίλ του Alpha, που επιλέγει να εκπροσωπείται από πρόσωπα που μιλούν στην καρδιά του τηλεθεατή με αμεσότητα, οικειότητα και ειλικρίνεια».

Τελευταίες Ειδήσεις
- «Θέλει να χτυπήσει τον Τσίπρα»: Αυτό είναι το πρωτοσέλιδο του «Documento» που προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις
- Μεγάλο αυτογκόλ από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου
- Ο Τσίπρας τη θεωρεί μεγάλο ταλέντο: Η ευχάριστη έκπληξη της «ΕΛ.Α.Σ» που εντυπωσίασε ακόμα και τους βουλευτές της ΝΔ