Μήνυση στον Σπαλιάρα για τις… 4.000 γυναίκες!

Μήνυση στον Σπαλιάρα για τις... 4.000 γυναίκες!

Στα δικαστήρια στέλνει τον Γιάννη Σπαλιάρα η δήλωσή του για τις 4.000 γυναίκες με τις οποίες έχει συνευρεθεί.

Ο ηθοποιός και πρώην μοντέλο έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρει:

«Δεν ξέρω γιατί αλλά έτσι μου ήρθε μετά από τόσα χρόνια κ θέλω να πω κάτι για την περιβόητη δήλωση 4000… Δεν είμαι ο τύπος που όπου σταθώ κ όπου βρεθώ καυχιέμαι για τις κατακτήσεις μου, ούτε τις μετρούσα ποτέ, η δήλωση αυτή προέκυψε μετά από τρίωρη πίεση δημοσιογράφου κ δεν με εκφράζει σαν άνθρωπο ούτε αντικατοπτρίζει την πορεία μου σε αυτό το χώρο τόσα χρόνια».

Η ανάρτηση αυτή προκάλεσε την αντίδραση του Γιάννη Βίτσα, του δημοσιογράφου που είχε πάρει εκείνη την συνέντευξη από τον Γιάννη Σπαλιάρα.

Μιλώντας στο Gossip-tv ο δημοσιογράφος και συγγραφέας Γιάννης Βίτσας αποκαλύπτει ότι έχει ήδη μιλήσει με τον δικηγόρο του και θα κινηθεί νομικά εναντίον του Γιάννη Σπαλιάρα.

«Το αν ο ίδιος επιθυμεί να αποκηρύξει τη δήλωση του έπειτα από πέντε χρόνια προσωπικά δε με αφορά. Το ότι αναφέρει όμως πώς πιέστηκε προκειμένου να κάνει την συγκεκριμένη δήλωση ή το να αναφέρει ψευδώς πώς επί τρεις ώρες προσπαθούσα να του εκμαιεύσω τα όσα είπε τότε στο περιοδικό Εγώ είναι 100% αναληθές, παραπλανητικό και αν μη τι άλλο εμετικό.

Πραγματικά με σοκάρει η συμπεριφορά του. Είναι ανακριβές κάθε τι που λέει. Το πράττει για δεύτερη φορά. Ψεύδεται ασύστολα» είπε.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.