Αντιδράσεις για την δήλωση του Μπάμπη Παπαδημητρίου: «Χάρηκα με τη μπόμπα…» (vid)

Αντιδράσεις για την δήλωση του Μπάμπη Παπαδημητρίου: «Χάρηκα με τη μπόμπα...» (vid)

O βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μπάμπης Παπαδημητρίου ρώτησε τον δημοσιογράφο Πάνο Ρήγα «δεν χαρήκατε καθόλου πάντως που έφαγε μπόμπα ο Σουλεϊμανί»; και προκάλεσε την αντίδραση της αντιπολίτευσης.

Μιλώντας στην εκπομπή “10” της ΕΡΤ, ο Μπάμπης Παπαδημητρίου ανέφερε πως χάρηκε με την “μπόμπα που έριξαν στον Σουλεϊμανί”.

Αρχικά ο βουλευτής της ΝΔ ρώτησε τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Πάνο Ρήγα αν χάρηκε για την δολοφονία του Ιρανού στρατηγού. Όταν αυτός απάντησε πως όχι, τότε ο κ. Παπαδημητρίου είπε “καλά κι εγώ δεν είμαι υπέρ, αλλά μπορεί κάπου μέσα μου να το χάρηκα”.

Ο Ρήγας εγκάλεσε αμέσως τον Μπάμπη Παπαδημητρίου, ο οποίος επέμεινε: «ούτε εγώ είμαι υπέρ, αλλά είπα ότι μπορεί κάπου μέσα μου λίγο να χάρηκα».

Η συγκεκριμένη δήλωση προκάλεσε την αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ που αναφέρει: «Οι δηλώσεις του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Μπάμπη Παπαδημητρίου, σχετικά με την εκτέλεση του Ιρανού στρατηγού Σουλεϊμανί  είναι επικίνδυνες. Είναι τουλάχιστον αδιανόητο να επιχαίρει δημοσίως Έλληνας βουλευτής για την εκτέλεση κρατικού αξιωματούχου θέτοντας  υπό αμφισβήτηση τη διεθνή εικόνα και το ρόλο της χώρας στην περιοχή. Ο πρωθυπουργός και αρχηγός της Ν.Δ., Κυριάκος Μητσοτάκης- ο οποίος αποτελεί τον μόνο Ευρωπαίο ηγέτη που επιδοκίμασε την εκτέλεση Σουλεϊμανί –  οφείλει άμεσα να αποδοκιμάσει τις δηλώσεις του βουλευτή του κόμματός του. Σε διαφορετική περίπτωση,  η συγκεκριμένη δήλωση εκφράζει την εξωτερική πολιτική της κυβέρνησής του και το ύφος με το οποίο εκφράζεται σε τόσο λεπτά θέματα».

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.