«Να σας θυμίσω πως μόνο εγώ έχω…»: Η ατάκα του Μπογδάνου που «ξέρανε» το πάνελ (ΒΙΝΤΕΟ)

Έγινε λεκτικό... ροντέο το στούντιο.
«Να σας θυμίσω πως μόνο εγώ έχω...»: Η ατάκα του Μπογδάνου που «ξέρανε» το πάνελ (ΒΙΝΤΕΟ)

Στην εκπομπή «Κόντρα24» βρέθηκε την Τετάρτη το απόγευμα (16/1), ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Μπογδάνος, ο οποίος παρουσίασε κάποιους επαγωγικούς συλλογισμούς που δεν ήταν και πολύ… αρεστοί από το υπόλοιπο πάνελ.

Τι ακριβώς συνέβη και ποια ήταν τα λόγια του πρώην δημοσιογράφου του ΣΚΑΪ που συζητήθηκαν εντόνως;

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή: πριν από λίγες μέρες ο Μπογδάνος είχε γράψει στο twitter το ακόλουθο σχόλιο αναφορικά με την πιθανότητα να είναι ο Λουκάς Παπαδήμος υποψήφιος για Πρόεδρος της Δημοκρατίας:

Έτσι, θέλοντας να υπερασπιστεί και να εξηγήσει την άποψη που εξέφρασε, ανέφερε στην εκπομπή του Κόντρα τα εξής:

«Ένα συλλογισμό θα κάνω εγώ. Μπορεί να είναι και λάθος ο συλλογισμός, αλλά να σας πως το συλλογισμό. Είναι όλοι οι αριστεροί σύντροφοι; Ναι. Είναι οι συγκεκριμένοι τρομοκράτες ακροαριστεροί; Ναι. Οι ακροαριστεροί έχουν υπάρξει αριστεροί; Ναι.

Άρα είναι πρώην σύντροφοι με όλους τους αριστερούς. Ναι. Είναι ο Αλέξης Τσίπρας αριστερός; Ο ίδιος τουλάχιστον λέει πως ναι. Άρα είναι ο Αλέξης Τσίπρας πρώην σύντροφος με τους ακροαριστερούς που πήραν το δρόμο της ένοπλης βίας. Ναι ρε παιδιά!»

Εκείνη τη στιγμή  στο πάνελ κάποιος σχολίασε πως «αυτά τα λέγαμε στο δημοτικό» και ότι αν ισχύει αυτό που λέει, τότε έχει βάση και ο συλλογισμός «το μπουζούκι είναι όργανο, ο αστυνομικός είναι όργανο άρα ο αστυνομικός είναι μπουζούκι».

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας απάντησε σ’ αυτό το σχόλιο, λέγοντας «Να σας θυμίσω ότι ίσως είμαι ο μόνος στο πάνελ που έχει master στην αναλυτική φιλοσοφία. Σας λέω κάτι πάρα πολύ λογικό. Είναι όλοι οι αριστεροί σύντροφοι; Ναι. Είναι οι ακροαριστεροί πρώην αριστεροί; Ξέρετε κανέναν ακροαριστερό που να μην πέρασε πρώτα από την αριστερά; Να πήγε κατευθείαν στην άκρα αριστερά; Όχι».

Δείτε παρακάτω το χαρακτηριστικό απόσπασμα:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ