H άγνωστη Αικατερίνη Σακελλαροπούλου: η αγάπη της για τα ζώα και για τον Άρη Θεσσαλονίκης!

H άγνωστη Αικατερίνη Σακελλαροπούλου: η αγάπη της για τα ζώα και για τον Άρη Θεσσαλονίκης!

Άγνωστες πτυχές της ζωής της Αικατερίνης Σακελλαροπούλου, που θα γίνει η πρώτη γυναίκα Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Η πρώην πια πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας είναι ιδιαίτερα ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έχει προφίλ στο facebook.

Κατάγεται από την Ξάνθη, μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη και είναι οπαδός του Άρη.

Στη σελίδα της στο Facebook, η κ.Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ανεβάζει εικόνες από τα ταξίδια της, από τις διακοπές της με τον σύντροφό της, με την κόρη της Νιόβη, από τις γάτες που υπεραγαπάει και από την αγαπημένη της Θεσσαλονίκη, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, πριν η ζωή και η καριέρα την οδηγήσουν στην Αθήνα.

Δεν διστάζει να ανεβάζει φωτογραφίες της από τις καλοκαιρινές της διακοπές, από ανέμελες στιγμές με φίλους ή τον, επίσης νομικό σύντροφό της, Παύλο Κοτσώνη.

Ο πατέρας της, Νίκος, ήταν επίσης δικαστικός και ως αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου ήταν ανάμεσα στους δικαστές του Ειδικού Δικαστηρίου για την υπόθεση Κοσκωτά. Λέγεται, μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες, πως ήταν εκείνος που καταψήφισε την καταδίκη του Ανδρέα Παπανδρέου.

H άγνωστη Αικατερίνη Σακελλαροπούλου: η αγάπη της για τα ζώα και για τον Άρη Θεσσαλονίκης!H άγνωστη Αικατερίνη Σακελλαροπούλου: η αγάπη της για τα ζώα και για τον Άρη Θεσσαλονίκης!H άγνωστη Αικατερίνη Σακελλαροπούλου: η αγάπη της για τα ζώα και για τον Άρη Θεσσαλονίκης!

Σακελλαροπούλου Σακελλαροπούλου

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.