Μαύρο στην εκπομπή του Λιάγκα για μια εβδομάδα

Τηλεοπτική «βόμβα»! Σε αυτό το κανάλι πηγαίνει ο Γιώργος Λιάγκας

Βαριά καμπάνα για τον γνωστό παρουσιαστή.

Μετά το πρόστιμο των 150.000 ευρώ που επέβαλε το Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο στην εκπομπή «Μεσημέρι» του Γιώργου Λιάγκα, θα ρίξει και «μαύρο» για μία εβδομάδα, έπειτα από τους σχολιασμούς του παρουσιαστή και των υπολοίπων συντελεστών, στην υπόθεση της σεξουαλικής παρενόχλησης φοιτήτριας στη Θεσσαλονίκη.

Έτσι από τις 20 Ιανουαρίου και για μία εβδομάδα το ΕΣΡ σταματάει για μία εβδομάδα την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα στον ΣΚΑΪ. Το «κόψιμο» της εκπομπής για μία εβδομάδα όπως ήταν αναμενόμενο θα προκαλούσε μία τρύπα δύω ωρών το μεσημέρι, από τις 12.00 μέχρι τις 14.00 στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ και ήδη οι υπεύθυνοι του καναλιού κατέληξαν στους αντικαταστάτες.

Πρόκειται για την εκπομπή «Αταίριαστοι» και το τηλεπαιχνίδι «Ο πιο Αδύναμος Κρίκος». Από τη Δευτέρα 20 Ιανουαρίου ο Γιάννης Ντσούνος και ο Χρήστος Κούτρας («Αταίριαστοι») θα παρατείνουν για μία ώρα τη ζωντανή εκπομπή μέχρι τις 13.00 και στη συνέχεια θα μεταδίδεται επεισόδιο από τον «πιο Αδύναμο Κρίκο» σε επανάληψη μέχρι τις 14.00, οπότε θα παίρνει τη σκυτάλη το δελτίο ειδήσεων.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.