Αυτοί θα είναι οι δημοσιογράφοι του νέου MEGA

Αυτοί είναι οι τρεις παίκτες που θα καθορίσουν την τύχη του Mega

Ποια θα είναι η κεντρική παρουσιάστρια.

Η αντίστροφη μέτρηση για το νέο MEGA έχει ξεκινήσει και οι typologies.gr δημοσιεύουν τα ονόματα των δημοσιογράφων του καναλιού.

Το κανάλι θα επιχειρήσει να θυμίσει το MEGA της καλής εποχής, με έμφαση στην ψυχαγωγία, αλλάζοντας όμως τα περισσότερα από τα πρόσωπα του ενημερωτικού τομέα, όπου επικεφαλής είναι ο Σταμάτης Μαλέλης.

Στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega» θα είναι ο Νίκος Φιλιππίδης ο οποίος μετακινήθηκε από τον Σκάι και ο Ντίνος Σιωμόπουλος , μαζί ενδεχομένως με την Μπάγια Αντωνοπούλου. Για την θέση του πολιτικού σχολιαστή που κατείχε στο Mega ο Γιάννης Σαραντάκος ακούγονται τα ονόματα του Γιώργου Παπαχρήστου, του Γιάννη Πρετεντέρη και του Νίκου Φελέκη («Επενδυτής»).

Το ενημερωτικό δίωρο που θα ακολουθεί θα παρουσιάζουν ο Θανάσης Φουσκίδης και ο Ανδρέας Παπαδόπουλος. Μετά τη σκυτάλη θα παίρνει η ψυχαγωγία με ελληνικές σειρές από την ταινιοθήκη του Mega και ξένο πρόγραμμα. Το απόγευμα ο Νίκος Ευαγγελάτος θα παρουσιάζει μια ενημερωτική εκπομπή μαζί με τη Ελένη Καλογεροπούλου και τον εκδότη του «Φιλελεύθερου» Θανάση Μαυρίδη, όπως έκαναν και στο παρελθόν στον ΣΚΑΪ. Στις διεθνείς ειδήσεις θα είναι ο Στρατής Αγγελής, με προϋπηρεσία στο Mega και στην «Αυγή».

Το δελτίο ειδήσεων θα παρουσιάζει τις καθημερινές, στις 8.00 το βράδυ η Δώρα Αναγνωστοπούλου, πρώην παρουσιάστρια στην ΕΡΤ και στη ΝΕΡΙΤ. Πολύ καλές εντυπώσεις στην παρουσίαση του δελτίου ειδήσεων του Σαββατοκύριακου έχει αφήσει η Ράνια Τζίμα, η οποία δείχνει να έχει τη δυνατότητα να κάνει και περισσότερα πράγματα στον τομέα αυτό.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.