Οι… ροζ φωτογραφίες που «καίνε» τον Μπιλ Κλίντον

Οι... ροζ φωτογραφίες που «καίνε» τον Μπιλ Κλίντον

Φωτογραφίες του Μπιλ Κλίντον από ταξίδι με το ιδιωτικό τζετ του Τζέφρι Έπσταϊν, γνωστό ως “Lolita Express”, δημοσίευσαν οι New York Post και The Sun.

Οι φωτογραφίες προέρχονται από ένα ταξίδι με το ιδιωτικό τζετ του Έπσταϊν, το 2002.

Το ταξίδι είχε στόχο την ευαισθητοποίηση για τη φτώχεια και το AIDS, ωστόσο στα αποκλειστικά καρέ μόνο αυτό δεν φαίνεται.

Στις φωτογραφίες βλέπουμε τον Κλίντον μαζί με την Γκισλέιν Μάξγουελ, την σύντροφο του Αμερικανού χρηματιστή, η οποία κατηγορείται ότι «στρατολογούσε» ανήλικα κορίτσια για τον Έπσταϊν.

Η Μάξγουελ αρνείται κάθε κατηγορία και ανάμιξη με τις βρώμικες δουλειές του τότε συντρόφου του, ωστόσο την υπόθεση έχει αναλάβει το FBI.

Στις φωτογραφίες επίσης φαίνεται ο πρώην πλανητάρχης μαζί με τη Σοντέ Ντέιβις, η οποία δούλευε ως προσωπική μασέρ του Έπσταϊν και είχε κατηγορήσει τον Αμερικανό χρηματιστή για πολλαπλούς βιασμούς μέσα σε διάστημα αρκετών ετών.

Η ίδια, σε συνέντευξή της στην The Sun, ανέφερε ότι ο Μπιλ Κλίντον ήταν ένας «πραγματικός τζέντλεμαν» κατά το ταξίδι στην Αφρική.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

A slew of images obtained by #ThePost show a smiling #BillClinton posing alongside Ghislaine Maxwell and Chauntae Davies — the masseuse who’s accused late convicted pedophile #JeffreyEpstein of rape. Actors #KevinSpacey and Chris Tucker also pop up in some of the shots. Tap the link in our bio for more photos.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη New York Post (@nypost) στις

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.