Απίστευτο σχόλιο Άδωνι για τους πρόσφυγες που πνίγονταν! – ΒΙΝΤΕΟ

Αγωγή σε βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ καταθέτει ο Άδωνις Γεωργιάδης

Προκάλεσε αντιδράσεις.

Αίσθηση προκαλεί ειρωνικό σχόλιο του Άδωνι Γεωργιάδη, για την τραγωδία με πρόσφυγες και μετανάστες που βρίσκεται σε εξέλιξη στο Ιόνιο.

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων ήταν προσκεκλημένος στο πάνελ του ΑΝΤ1, όταν ο σταθμός μετέδωσε ως έκτακτη την είδηση για τη βύθιση του σκάφους και τους φόβους για νεκρούς ανοιχτά των Παξών.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης σχολίασε ειρωνικά «σκεφτείτε πόσο καλά προετοιμασμένοι είναι (σ.σ. οι πρόσφυγες που κινδυνεύουν) που γνώριζαν ότι λειτουργεί και το 112 και πήραν τηλέφωνο». «Έχουμε πέσει θύματα ομαδικής προσπάθειας αλλοίωσης της χώρας αλλά θα το αντιμετωπίσει η κυβέρνηση», πρόσθεσε.

Το σχόλιο του υπουργού προκάλεσε την αντίδραση της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Όλγας Γεροβασίλη, που επίσης βρισκόταν στο πάνελ, η οποία ανέφερε: «Κύριε Γεωργιάδη μην ανοίγετε τέτοιο θέμα για την αλλοίωση της χώρας. Έλεος! Κινδυνεύουν και πνίγονται άνθρωποι. Η μεσόγειος γίνεται τάφος. Από τι αλλοιώνεται ή χώρα από ανθρώπους;», με τον υπουργό να απαντά «ασφαλώς, προφανώς αλλοιώνεται!»

Χαρίτσης: «Ανατριχιαστική η δήλωση Γεωργιάδη»

«Η ανατριχιαστική δήλωση του υπουργού Ανάπτυξης, Αδ. Γεωργιάδη, περί προσπάθειας “αλλοίωσης του πληθυσμού”, κατά τη στιγμή μάλιστα που εξελίσσεται επιχείρηση διάσωσης προσφύγων στο Αιγαίο, είναι ρατσιστική, ανιστόρητη, αλλά και εξαιρετικά επικίνδυνη. Ο κ. Γεωργιάδης αποκαλύπτει τη βαθιά απαξίωσή του για την ανθρώπινη ζωή», αναφέρει σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης.

«Είναι, όμως, ο κ. Μητσοτάκης αυτός που οφείλει επιτέλους να πάρει θέση: συμφωνεί με τη συγκεκριμένη δήλωση του υπουργού του και αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας; Ως πότε θα βλέπουμε τους εγχώριους Όρμπαν στα υπουργικά έδρανα; Και πάνω από όλα: Πρέπει να σώζονται οι πρόσφυγες στο Αιγαίο ή πολιτική της κυβέρνησής του είναι να τους αφήνει να πνίγονται;»

Δείτε το βίντεο

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.