Κόλπο γκρόσο: Αυτό είναι το όνομα που δίνει η ΝΔ για Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Κίνηση τακτικής απ’ το Μαξίμου
Το πολιτικό κόστος της απόσυρσης της διάταξης περί βλασφημίας με απόφαση Μητσοτάκη

Τις τελευταίες ώρες έχει φουντώσει η φημολογία ότι ο εκλεκτός της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη για την Προεδρία της Δημοκρατίας είναι τελικά ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Μάλιστα τα στελέχη του Μαξίμου στην επικοινωνία τους με τους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ της Νέας Δημοκρατίας, όχι μόνο δεν το διαψεύδουν, αλλά αφήνουν να εννοηθεί ότι αυτή θα είναι η πρόταση του πρωθυπουργού.

Ακόμα και στην στοιχηματική πιάτσα ο Ευάγγελος Βενιζέλος είναι πλέον το πρώτο φαβορί για τη θέση. Όπως πληροφορείται από έγκυρες πηγές το instanews όμως πρόκειται απλώς για ένα κόλπο γκρόσο του πρωθυπουργού.

Το Μαξίμου επίτηδες αφήνει να διαρρεύσει το όνομα του κ. Βενιζέλου, ο οποίος δεν είναι και ιδιαίτερα… δημοφιλής στις τάξεις των ψηφοφόρων για να στρώσει το χαλί για τον επόμενο.

Διότι η πραγματική επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη (επιμένουμε ότι πρόκειται για γυναίκα) στη σύγκριση που αναγκαστικά θα γίνει με τον Ευάγγελο Βενιζέλο θα κερδίζει κατά κράτος και έτσι θα ανέβει ακόμα περισσότερο στα μάτια των ψηφοφόρων.

Το κόλπο δείχνει όντως ευφυές, αρκεί η επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη να είναι καλύτερη απ’ τον κ. Βενιζέλο. Αν και μεταξύ μας χρειάζεται ιδιαίτερη προσπάθεια για να μην είναι…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ