«Με είδε κανείς;»: Η… γκάφα του Μητσοτάκη στον Λευκό Οίκο που σχολιάστηκε έντονα (vid)

Πρωθυπουργέ μας... πιάσανε.
«Με είδε κανείς;»: Η... γκάφα του Μητσοτάκη στον Λευκό Οίκο που σχολιάστηκε έντονα (vid)

Η επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Αμερική για την συνάντηση με τον Ντόναλντ Τραμπ προκειμένου να συζητηθούν τα πιο φλέγοντα ζητήματα που αφορούν στη Μεσόγειο- και, φυσικά, την συνεχιζόμενη προκλητικότητα του Ερντογάν- σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως στα εγχώρια ΜΜΕ.

Αρκετοί στάθηκαν στο γεγονός πως στις ΗΠΑ εξήραν τα αγγλικά του πρωθυπουργού και την εν γένει παρουσία του, ενώ άλλοι σχολίασαν την «αποτυχία» στο να δοθεί κοινή συνέντευξη από τους ηγέτες των δύο κρατών, κάτι που θα έστελνε σαφές μήνυμα στην Τουρκία.

Ωστόσο, πέραν των σαφέστατα σοβαρών ζητημάτων, συνέβη και κάτι ελαφρώς αστείο που υπέπεσε στην αντίληψη των πιο παρατηρητικών: στα πλάνα που δείχνουν τον Κυριάκο ν’ αποχωρεί από το Λευκό Οίκο παρέα με τη σύζυγό του, ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας προέβη σε μια μικρή… γκάφα!

Τι ακριβώς συνέβη;

Την στιγμή που ο πρωθυπουργός και η γυναίκα του βγαίνουν από την πίσω πόρτα του Λευκού Οίκου αρχίζει να βρέχει. Η φρουρά κρατάει μεγάλες ομπρέλες, έχοντας επιφορτιστεί με το έργο να συνοδέψει τους πολιτικούς στ’ αυτοκίνητά τους.

Ο Μητσοτάκης κάνει κίνηση να «αρπάξει» την ομπρέλα από τον έναν φρουρό, κάτι που φυσικά δε γίνεται. Ο φρουρός δεν του τη δίνει, ο Έλληνας πρωθυπουργός κοιτάζει δεξιά-αριστερά με μια ελαφριά αμηχανία σα ν’ αναρωτιέται αν τον είδε κανείς κι εν συνεχεία αγκαλιάζει την σύζυγό του και… συνεχίζει.

Δείτε παρακάτω το ευτράπελο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ