Έκπληξη από τον ΣΚΑΪ με το πρόσωπο που θα παρουσιάσει το «Big Brother»

Έκπληξη από τον ΣΚΑΪ με το πρόσωπο που θα παρουσιάσει το «Big Brother»

Ποιος θα παρουσιάσει το «Big Brother» που έρχεται στον ΣΚΑΪ;

Μια αποκάλυψη έκανε η εκπομπή «Μεσημέρι Yes» σχετικά με την παρουσίαση του «Big Brother».

Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος Νάνσυ Νικολαΐδου ανέφερε πως ο ΣΚΑΙ έκανε πρόταση στην παρουσιάστρια της εκπομπής «Καλό Μεσημέρι» του Κρήτη TV, να παρουσιάσει το reality.

Μάλιστα, όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή του Open ο τηλεοπτικός σταθμός του Φαλήρου είχε συζητήσει με την “Ελένη Μενεγάκη της Κρήτης” και για την παρουσιάσει του My Style Rocks αλλά εκείνη δεν το επιθυμούσε.

Έκπληξη από τον ΣΚΑΪ με το πρόσωπο που θα παρουσιάσει το «Big Brother»

Ωστόσο, σύμφωνα με την εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1,το ριάλιτι θα αναλάβει για πρώτη φορά δίδυμο παρουσιαστών, και η Ντορέττα Παπαδημητρίου είναι το ένα από αυτά που φαίνεται να θέλουν πολύ στο κανάλι.

«Την περασμένη εβδομάδα έφυγε το πλάνο των εγκαταστάσεων στην ολλανδική εταιρεία, η οποία πρέπει να δώσει το οκ. Εφόσον πάρουν το πράσινο φως, θα καταλήξουν και στους παρουσιαστές… Έχουν ακουστεί πολλά ονόματα, ένα από αυτά, και το θέλει πάρα πολύ ο ΣΚΑΪ, είναι της Ντορέττας Παπαδημητρίου, σε συνδυασμό με έναν άνδρα λίγο πιο έντονο και οξύ για να ισορροπήσει το πράγμα. Πιστεύω ότι δίδυμο θα παρουσιάσει το Big Brother», είπαν στο Πρωινό.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.