Χαμός με το σχόλιο της Έλενας Ακρίτα για τον Τομ Χανκς!

Χαμός με το σχόλιο της Έλενας Ακρίτα για τον Τομ Χανκς!

Αντιδράσεις προκάλεσε το σχόλιο της Έλενας Ακρίτα για την πολιτογράφηση ως Έλληνα του Τομ Χανκς.

Τιμητική πολιτογράφηση του γνωστού Αμερικανού ηθοποιού, Τομ Χανκς, υπέγραψε την Παρασκευή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος.

Ο ηθοποιός είναι γνωστό πως λατρεύει την Ελλάδα, ενώ είναι παντρεμένος με την Ελληνίδα ηθοποιό και τραγουδίστρια Ρίτα Γουίλσον και περνά τα καλοκαίρια του στη χώρα μας (συγκεκριμένα κάνει τις διακοπές του στην Αντίπαρο).

Η συγκεκριμένη είδηση έκανε αμέσως τον γύρω του διαδικτύου ενώ ανάμεσα σε εκείνους που τη σχολίασαν ήταν και η Έλενα Ακρίτα.

« Άμα θετε τον Χάνκς Έλληνα να τον πάρετε σπίτι σας. Και μη λέτε μετά ήρθε αυτός και μάς πήρε τις δουλειές», έγραψε η γνωστή σεναριογράφος σε μια προφανή απόπειρα να καυτηριάσει διάφορα σχόλια που γράφονται για τους πρόσφυγες και τους μετανάστες.

Ωστόσο, οι αντιδράσεις ήταν έντονες, γεγονός που ανάγκασε την Έλενα Ακρίτα να κάνει νέα ανάρτηση με την οποία να εξηγεί ότι το «συγκεκριμένο στάτους δεν είναι γραμμένο στα σοβαρά».

«Αυτοί που ζουν ανάμεσά μας θύμωσαν γιατί θεώρησαν πως το συγκεκριμένο στάτους (με το ‘θέτε’ κιόλας) είναι γραμμένο στα σοβαρά. Στα σοβαρά δηλαδή προτρέπω να πάρουν σπίτι τους τον Τομ Χανκς που ως γνωστόν κοιμάται στα παγκάκια ο καψερός. Στα σοβαρά γράφω πώς ήρθε ο Κροίσος να μάς πάρει τις δουλειές για να λαδώσει το αντεράκι του. Αυτοί που ζουν ανάμεσά μες την υπόγεια την ταβέρνα μες σε καπνούς και σε βρισιές, γράφουν για μένα».

Χαμός με το σχόλιο της Έλενας Ακρίτα για τον Τομ Χανκς!

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.