Βρήκαν λύση τα μπαρ: Η «απάντηση» στον αντικαπνιστικό νόμο!

Βρήκαν λύση τα μπαρ: Η «απάντηση» στον αντικαπνιστικό νόμο!

Το καλό το παλικάρι…

«Οι Έλληνες συμμορφώθηκαν εύκολα στην απαγόρευση του καπνίσματος και σ’ αυτό βοήθησε πολύ μέχρι στιγμής η καλοκαιρία».

Αυτό συνομολογούν όσοι επιχειρηματίες μίλησαν στον «Φιλελεύθερο» σχετικά με τη νέα εποχή που φαίνεται να διανύει ο χώρος της εστίασης στην Ελλάδα με την εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου, και συγκεκριμένα στην Αθήνα, που χαρακτηρίζεται από τα εκατοντάδες μπαρ και καφέ σε κάθε γωνιά της.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας για όποιον έχει ζήσει στο εξωτερικό, το φαινόμενο άδειο μπαρ και γεμάτος δρόμος, όπου μεταφέρεται έξω όλη η ατμόσφαιρα του μέσα, το λεγόμενο “smirting” (smoking και flirting) δεν είναι κάτι καινούργιο.

Απλώς δεν έχουν όλα τα μαγαζιά την υποδομή να το υποστηρίξουν, γίνονται καταγγελίες για οχλαγωγία από τη γειτονιά και δεν είναι βέβαιο ότι εφαρμόζεται παντού», σχολίασαν σχετικά οι ιδιοκτήτες των μπαρ, ενώ αναφέρθηκαν και στη δυσκολία που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι καπνιστές που δεν έχουν τη δυνατότητα να βγουν έξω να καπνίσουν, γεγονός που συσσωρεύει πολύ… εκνευρισμό στις βάρδιες!

Μπορεί να άργησαν λίγο, αλλά φαίνεται ότι οι πολυμήχανοι Έλληνες βρήκαν τη δική τους απάντηση στον αντικαπνιστικό. Τα μπαρ…βγήκαν στο δρόμο και έτσι οι πελάτες και το τσιγάρο τους κάνουν και ακολουθούν το νόμο!

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.