Τα Χριστούγεννα ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα… πάρει τα βουνά

Τα Χριστούγεννα ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα... πάρει τα βουνά

Που θα περάσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης τις ημέρες των γιορτών.

Σε Κάσο και Μέτσοβο θα μεταβεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης τα Χριστούγεννα.

Στην Κάσο θα μεταβεί αύριο, Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου, ανήμερα των Χριστουγέννων, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, την ώρα που η Άγκυρα συνεχίζει με αμείωτο ρυθμό τις τουρκικές προκλήσεις με αποκορύφωμα τη συμφωνία με τη Λιβύη για οριοθέτηση των «θαλασσίων δικαιοδοσιών» στην Ανατολική Μεσόγειο που έχει δρομολογήσει καταιγιστικές διπλωματικές εξελίξεις. Εκεί, ο κ. Μητσοτάκης θα επισκεφθεί το ακριτικό φυλάκιο, θα παρακολουθήσει τη Θεία Λειτουργία, θα συναντηθεί με τον Δήμαρχο του νησιού και θα συνομιλήσει με κατοίκους.

Υπενθυμίζεται πως το μνημόνιο συνεργασίας Τουρκίας-Λιβύης εξαφανίζει την Κάρπαθο, τη Ρόδο και την Κάσο, καθώς σε αυτό γίνεται ρητή αναφορά στην υφαλοκρηπίδα και στην ΑΟΖ, παρόλο που  η Τουρκία δεν έχει ανακηρύξει μέχρι σήμερα ΑΟΖ στο Αιγαίο ή στη Μεσόγειο, προφανώς για να μην ανακηρύξει ΑΟΖ και η Ελλάδα.

Ακολούθως, στο Μέτσοβο θα περάσει τις ημέρες των Χριστουγέννων ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Όπως ανακοινώθηκε από το γραφείο τύπου του πρωθυπουργού ο κ. Μητσοτάκης θα αναχωρήσει από την Αθήνα το απόγευμα της Τετάρτης και θα επιστρέψει την Κυριακή. Η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης το απόγευμα της Τετάρτης, 25 Δεκεμβρίου, θα αναχωρήσει για το Μέτσοβο Ιωαννίνων όπου θα παραμείνει έως την Κυριακή 29 Δεκεμβρίου».

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.