Απασφάλισε η Όλγα Κεφαλογιάννη…

Απασφάλισε η Όλγα Κεφαλογιάννη...

Η Όλγα πήρε το όπλο της

Η απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη να μην συμπεριλάβει στην κυβέρνηση του την Όλγα Κεφαλογιάννη ήταν το πρώτο ηχηρό μήνυμα του προς το εσωτερικό του κόμματος.

Ο κ. Μητσοτάκης γνωρίζοντας ότι είναι ο κυρίαρχος του παιχνιδιού πλέον ήθελε να δείξει ότι δεν θα δεχτεί προσωπικές στρατηγικές και ότι δεν πρόκειται να ανεχτεί από τα στελέχη του να βάζουν τον εαυτό τους πάνω από την παράταξη.

Κάπως έτσι η Όλγα Κεφαλογιάννη βρέθηκε εκτός κυβέρνησης, η ίδια όμως δεν έπαψε ποτέ να παίρνει θέση για όλα τα θέματα, ακόμα και αν αυτή δεν συμβάδιζε με την επίσημη γραμμή της Νέας Δημοκρατίας.

Η κ. Κεφαλογιάννη ακολούθησε την ίδια τακτική και στο θέμα του Προέδρου της Δημοκρατίας. Την ώρα που ο Κυριάκος Μητσοτάκης δείχνει ότι δεν θα προκρίνει την λύση Παυλόπουλου η βουλευτής της ΝΔ εξέφρασε την πλήρη στήριξη της στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, θεωρώντας ότι αυτός θα πρέπει να είναι ο εκλεκτός του κόμματός της.

Το μήνυμα της κ. Κεφαλογιάννη εστάλη στον πρωθυπουργό και αναμένεται με ενδιαφέρον το επόμενο επεισόδιο. Ειδικά αν η κ. Κεφαλογιάννη δεν συμπεριληφθεί στα πλάνα του Κυριάκου Μητσοτάκη σε έναν ενδεχόμενο ανασχηματισμό, τότε τα όργανα θα ηχήσουν ακόμα πιο δυνατά…

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.