Μπογδάνος για φοιτήτρια που καταγγέλλει ότι γδύθηκε από αστυνομικό: «Παραφουσκωμένη ή ανύπαρκτη ιστορία»

«Αυτόν τον δρόμο Κωνσταντίνε Μπογδάνε, θα τον πας μόνος σου»

Αμφισβητεί το περιστατικό ο βουλευτής της ΝΔ.

«Να βγει μπροστά» η φοιτήτρια που κατήγγειλε ότι της ζητήθηκε από αστυνομικό να κατεβάσει το παντελόνι της κατά τη διάρκεια ελέγχου στην Πατησίων, ζητά ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, ο οποίος αμφισβητεί το περιστατικό.

«Εφόσον το περιστατικό με την 22χρονη που καταγγέλλεται πως έγδυσαν αστυνομικοί στην Πατησίων είναι υπαρκτό, ζητώ να γίνει επώνυμη καταγγελία ώστε να αναλάβω προσωπικά σχετική κοινοβουλευτική πρωτοβουλία, να γίνει ΕΔΕ, να βρεθούν και να τιμωρηθούν οι υπαίτιοι. Αυτά και περιμένουμε», αναφέρει μέσω twitter o βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

Στην καταγγελία αναφέρθηκε και χθες ο Κ. Μπογδάνος από το βήμα της Βουλής, αφήνοντας υπόνοιες για «ανύπαρκτη» ή «παραφουσκωμένη» ιστορία: «Επειδή αναφερθήκαμε σε ένα δημοσίευμα εδώ σήμερα, που μου μυρίζει και αυτό «βιωματικό post» και fake news, ο ίδιος προσφέρομαι να βρούμε την κοπέλα η οποία «καταγγέλλεται» ότι γδύθηκε από αστυνομικούς στο κέντρο της Αθήνας. Να κάνω εγώ την κοινοβουλευτική αναφορά και να κινήσουμε εμείς τις διαδικασίες για την πειθαρχική δίωξη αυτών των αστυνομικών. Αλλά δεν θα γίνει, διότι δεν θα βγει μπροστά. Διότι πολύ φοβάμαι ότι αυτή η ιστορία είτε δεν υπάρχει είτε είναι άλλη μία ιστορία η οποία… παραφουσκώθηκε, για επικοινωνιακούς λόγους», είπε ο Κ. Μπογδάνος.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.