Άντε γεια από τον Ευκλείδη Τσακαλώτο

Άντε γεια από τον Ευκλείδη Τσακαλώτο

Κάτι τρέχει στον Σύριζα...

Ο Σύριζα προσπαθεί ακόμα να βρει τα πατήματα του στη νέα εποχή, καθώς οι δυσκολίες όπως αναμενόταν είναι μεγάλες. Λάδι στη φωτιά της αναταραχής ρίχνουν και οι ενέργειες στελεχών του κινήματος.

Τελευταία και πιο χαρακτηριστική η κίνηση του Ευκλείδη Τσακαλώτου μετά τον καυγά του με τον Νίκο Παππά.

Ο «Βηματοδότης» μετέφερε το παρασκήνιο της εκρηκτικής συνεδρίασης του Σύριζα:

 Ο «Ηρακλής», το νομοσχέδιο δηλαδή για τα «κόκκινα» δάνεια που έφερε η κυβέρνηση στη Βουλή, δίχασε στην κυριολεξία τον ΣΥΡΙΖΑ και έφερε σχεδόν στα χέρια τον Ευκλείδη Τσακαλώτο με τον Νίκο Παππά. Ο πρώην υπουργός Οικονομικών υποστήριζε ότι το νομοσχέδιο στηρίζεται σε ιταλικό μοντέλο που εκείνος επεξεργάστηκε και ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη το βρήκε έτοιμο και το κατέθεσε στη Βουλή…

Βάσει αυτού υποστήριζε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έπρεπε να ψηφίσει το νομοσχέδιο γιατί κατ’ αυτόν ήταν δικό του.

Ελα όμως που ο Νίκος Παππάς εξεμάνη και άρχισε να διακινεί σε διάφορους ότι θα ακολουθήσει κύμα πλειστηριασμών (και στην περίπτωση του ΣΥΡΙΖΑ αυτό θα συνέβαινε) ικανό να κλονίσει την κυβέρνηση…

Τελικώς πέρασε του Παππά, καθότι ο Αλέξης Τσίπρας τούτο τον καιρό είναι έξω από τα νερά του. Κοινώς δεν ελέγχει το «μαγαζί»Ετσι αποφάσισαν να καταψηφίσουν τον «Ηρακλή».

Ζήτησαν από τον κ. Τσακαλώτο να υπερασπιστεί στη Βουλή την απόφαση του κόμματος και εκείνος τους απάντησε ότι «άντε γεια», ότι θα πάει διακοπές. Οπότε μπορείτε να αντιληφθείτε σε τι κατάσταση είναι ο ΣΥΡΙΖΑ τούτη την εποχή.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.