
Μετά τις γιορτές τα σπουδαία.
Στην επικαιρότητα αναμένεται να έρθει μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων το θέμα της Προεδρίας της Δημοκρατίας. Τότε αναμένεται και η τοποθέτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη.
Σύμφωνα με το «ΕΘΝΟΣ», ο πρωθυπουργός έχει αρχίσει έναν γύρο επαφών με πολιτικά πρόσωπα που εκτιμά. Οι περισσότεροι προσπαθούν να επιβάλλουν τον Αντώνη Σαμαρά.
Σε αυτό το πλαίσιο συζητήσεων, ο Κώστας Καραμανλής ξεκαθάρισε στους απεσταλμένους του Μητσοτάκη ότι στηρίζει την επανεκλογή του Προκόπη Παυλόπουλου. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι προσπαθεί να δημιουργήσει πρόβλημα στον Μητσοτάκη. Απλώς ρωτήθηκε και του εξέφρασε την προτίμησή του.
Τελευταίες Ειδήσεις
- Την ώρα που η Κοβέσι ανοίγει το πιο αμφιλεγόμενο ζήτημα του πολιτικού μας συστήματος, η Βούλτεψη απαντά «να πάει πρώτα στη χώρα της» (vid)
- «Θα το πάω μέχρι τέλους»: Ο Πάνος Ρούτσι αρνήθηκε νοσηλεία – Έχει δείκτες υποθρεψίας και απώλεια 10 κιλών
- Πλυντήριο ευθυνών το άρθρο 86 – Σκληρή επίθεση Καρυστιανού μετά την επίσκεψη Κοβέσι