H μεγάλη αλλαγή στην ΕΡΤ: τι ανακοινώθηκε επίσημα

H μεγάλη αλλαγή στην ΕΡΤ: τι ανακοινώθηκε επίσημα

Μόνο από το κανάλι της Βουλής και την ιστοσελίδα της ΕΡΤ θα καλύπτονται πλέον οι κομματικές ομιλίες, όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος της ΕΡΤ, Κωνσταντίνος Ζούλας.

Με τους συντάκτες ραδιοτηλεοπτικού ρεπορτάζ συναντήθηκαν σήμερα (Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019), ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΡΤ Γιώργος Γαμπρίτσος και ο Πρόεδρος του ΔΣ Κωνσταντίνος Ζούλας, στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου που πραγματοποιήθηκε στο Ίδρυμα Θεοχαράκη.

Ο κ. Ζούλας υπογράμμισε επίσης, ότι μία από τις πρώτες πρωτοβουλίες που έλαβε η νέα διοίκηση ήταν η αλλαγή στην εικόνα της ενημέρωσης με εκπομπές και δελτία Ειδήσεων που στοχεύουν στην ανάκτηση της πολυφωνίας και της αμεροληψίας δίνοντας βήμα σε όλες τις φωνές, χωρίς περιορισμούς, όπως συνέβαινε μέχρι πρότινος. Πρόσθεσε δε, ότι με τη σύμφωνη γνώμη του Πρωθυπουργού και του Προέδρου της Βουλής, η κάλυψη των κομματικών ομιλιών –μόνο τα τελευταία τρία χρόνια μεταδόθηκαν 389 από την ΕΡΤ- γίνεται πλέον αποκλειστικά από το κανάλι της Βουλής και την ιστοσελίδα της ΕΡΤ, βάζοντας έτσι οριστικό τέλος στην προβληματική πρακτική των συνεχών διακοπών του προγράμματος της ΕΡΤ που αλλοίωναν τη φυσιογνωμία και την ταυτότητα των καναλιών της.

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.