Καπνός χωρίς φωτιά: Τι συμβαίνει με την Μπέτυ Μπαζιάνα

Καπνός χωρίς φωτιά: Τι συμβαίνει με την Μπέτυ Μπαζιάνα

Άνθρακες ο θησαυρός

Η σύντροφος του Αλέξη Τσίπρα αναμένεται να μπει στη μεγάλη οικογένεια των ελληνικών πανεπιστημιακών, ως επίκουρη καθηγήτρια Πληροφορικής στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.

Οπως αποκαλύπτει στο ρεπορτάζ της στα «Νέα» η Μάρνυ Παπαματθαίου, η κυρία Μπαζιάνα, αφού εργάστηκε τα τελευταία χρόνια ως συμβασιούχος καθηγήτρια, αποφάσισε να καταθέσει την υποψηφιότητά της για θέση επίκουρης καθηγήτριας, δηλαδή μέλος Διδακτικού και Ερευνητικού Προσωπικού (ΔΕΠ) στο Τμήμα Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Οι πιθανότητες εκλογής της κυρίας Μπαζιάνα περιγράφονται ως συντριπτικά υπέρ της, καθώς υπάρχει η θετική εισήγηση της επιτροπής που ανέλαβε να μελετήσει τις υποψηφιότητες. Η θέση βέβαια του νεοεκλεγέντος επίκουρου καθηγητή είναι μη μόνιμη σε πρώτη φάση, αλλά οδηγεί σε μονιμοποίηση μετά την πάροδο τριετίας. Μπορεί να αποτραπεί μόνο με απόφαση του υπουργού Παιδείας.

Όπως εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς τα φίλια προς την κυβέρνηση Μέσα αναμένεται να…αναδείξουν το γεγονός αφήνοντας σκιές για την εκλογή της συντρόφου του Αλέξη Τσίπρα.

Μόνο που δεν υπάρχουν στοιχεία για να υποστηρίξουν το αφήγημά τους. Ουδέν μεμπτόν υπάρχει στην όλη διαδικασία.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.