Έτοιμος να τους ξηλώσει όλους ήταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Πρόωρες εκλογές: Το σχέδιο Μητσοτάκη για να γίνει ο απόλυτος κυρίαρχος του παιχνιδιού

Η υπόθεση που έβγαλε απ’ τα ρούχα του τον πρωθυπουργό

Το μεγαλύτερο αυτογκόλ κατά τη διάρκεια της διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας ήταν δίχως αμφιβολία ο διορισμός των…ημετέρων στη διοίκηση των νοσοκομείων.

Σύμφωνα με ανθρώπους του περιβάλλοντος του Κυριάκου Μητσοτάκη η οργή του πρωθυπουργού ήταν τόσο μεγάλη που σκέφτηκε ακόμα και να ξηλώσει όλους τους διοικητές και να φτιάξει τη λίστα από την αρχή.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές ο κ. Μητσοτάκης ήταν ιδιαίτερα απογοητευμένος από όσους ενεπλάκησαν στην υπόθεση, καθώς το φιάσκο χρεώθηκε από τους πολίτες στον ίδιο.

Σύμφωνα με το ίδιο αφήγημα ο πρωθυπουργός πείστηκε την τελευταία στιγμή να μην ξηλώσει τους διοικητές καθώς οι συνεργάτες του τον έκαναν να καταλάβει ότι το πολιτικό κόστος μιας τέτοιας ενέργειας θα ήταν πολύ μεγαλύτερο.

Βέβαια ένα εύλογο, πλην αναπάντητο έως τώρα ερώτημα, είναι πώς γίνεται να μην είχε ενημερωθεί ο πρωθυπουργός για ένα τόσο σοβαρό θέμα πριν ο Βασίλης Κικίλιας ανακοινώσει τα ονόματα των διοικητών.

Γιατί όπως παρουσιάζεται η υπόθεση από το περιβάλλον του και τα φίλια στην κυβέρνηση Μέσα είναι σαν να αγνοούσε ο ίδιος τα πάντα και τα πληροφορήθηκε όπως οι απλοί πολίτες. Κατόπιν εορτής. Σας μοιάζει πειστικό σενάριο το συγκεκριμένο;

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.