Η πιο εντυπωσιακή πρωθυπουργός στον κόσμο – Είναι μόλις 34 χρόνων

Η πιο εντυπωσιακή πρωθυπουργός στον κόσμο - Είναι μόλις 34 χρόνων

Μια 34χρονη αναλαμβάνει την πρωθυπουργία στη Φινλανδία.

Μια 34χρονη επέλεξαν οι Σοσιαλδημοκράτες της Φινλανδίας που ηγούνται της πεντακομματικής κυβέρνησης συνασπισμού, για να γίνει η νέα πρωθυπουργός της χώρας, μετά την παραίτηση του Άντι Ρίνε, πριν από μερικές ημέρες.

Η Σάνα Μάριν, μέχρι σήμερα υπουργός Μεταφορών, η οποία θα αναλάβει τα νέα της καθήκοντα, την ερχόμενη εβδομάδα, θα είναι η νεότερη πρωθυπουργός που είχε ποτέ η Φινλανδία.

Αναλαμβάνοντας τα καθήκοντά της, η 34χρονη θα γίνει η νεαρότερη πρωθυπουργός στον κόσμο. Ακολουθεί ο 35χρονος πρωθυπουργός της Ουκρανίας Oleksiy Honcharuk και η 39χρονη πρωθυπουργός της Νέας Ζηλανδίας Τζασίντα Άρντερν.

«Έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε για να αποκαταστήσουμε την εμπιστοσύνη» τόνισε η Marin στους δημοσιογράφους, μετά την οριακή νίκη της στις εκλογές του κόμματός της.

Όσο για την ηλικία της δήλωσε: «Δεν με απασχόλησε ποτέ ούτε η ηλικία ούτε το φύλο μου. Σκέφτομαι μόνο τους λόγους για τους οποίους μπήκα στην πολιτική και αυτά για τα οποία κερδίσαμε την εμπιστοσύνη των εκλογέων.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Tämän vuoden itsenäisyyspäivän pukuni suunnitteli lahjakas nuori vaatesuunnittelija Anni Ruuth ja puvun ompeli käsityönä vestonomiksi valmistuva Pinja Heikkinen. Puvulla on useita käyttötarkoituksia ja Linnan juhlien lisäksi sen on tarkoitus toimia myös tulevana hääpukunani. Minulle oli tärkeää, että puku on eettisesti valmistettu ja sillä on käyttöä myös itsenäisyyspäivän jälkeen. Materiaaliksi valikoitui helmenvalkoinen kauniisti laskeutuva silkkisatiini. Anni ja Pinja ovat upeita nuoria ammattilaisia, joiden työ ansaitsee kiitoksen ja huomion. Olen varma, että kuulemme heistä vielä tulevaisuudessa! Hyvää itsenäisyyspäivää kaikille ?? Kuvat: Antti Nikkanen / Iltalehti @anniruuthofficial @pinyamiu

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sanna Marin (@sannamarin) στις

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Kevään ensimmäinen jätskiannos. #pääkirjasto #Metso #Tampere

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sanna Marin (@sannamarin) στις

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Paluu Italiaan. Nähdään elokuussa Suomi. #Portofino #Rooma #Sardinia #Veneto

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sanna Marin (@sannamarin) στις

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.