«Ξαναχτυπά» ο 80χρονος διοικητής νοσοκομείου: «Ο πρωθυπουργός είναι ψεύτης»

«Ξαναχτυπά» ο 80χρονος διοικητής νοσοκομείου: «Ο πρωθυπουργός είναι ψεύτης»

Μιλώντας στο τοπικό ραδιοσταθμό Λέσχη 97,6 της Καρδίτσας ο Κώστας Πατέρας εμφανίστηκε λάβρος κατά του πρωθυπουργού και των συνεργατών του, καταλογίζοντας ευθύνες για τον χειρισμό της  πολύκροτης υπόθεσης.

Αρχικά, μίλησε για «αθέμιτο πόλεμο που άνοιξαν απέναντί του» παράγοντες και τρικαλινά στελέχη της ΝΔ.

«Ήταν άτιμο αυτό που κάνανε οι τρικαλινοί» σημείωσε ο Κώστας Πατέρας, ο οποίος μάλιστα κατονόμασε και στενούς συνεργάτες του πρωθυπουργού.

Τόνισε χαρακτηριστικά, ότι «ξεκίνησαν να πιέζουν το Μαξίμου και οι σύμβουλοι του πρωθυπουργού Θανάσης Νέζης και Γρηγόρης Δημητριάδης πήραν την απόφαση να δεχθούν την παραίτησή μου ώστε να μην αναγκαστεί σε παραίτηση ο υπουργός Υγείας και σπιλωθεί το όνομα του πρωθυπουργού».

«Ο πρωθυπουργός υπήρξε ψεύτης απέναντί μου» συμπλήρωσε ο Κώστας Πατέρας ενώ τόνισε πως «με τον ορισμό μου ως Διοίκητης Νοσοκομείου, το μόνο που ήθελα ήταν να δείξω σε όλους αυτούς που με κυνηγούσαν τόσα χρόνια τι έχασε ο Νομός που δεν με αξιοποιούσε».

«Με τη σιγουριά του βιογραφικού μου σημειώματος ζήτησα από τον σημερινό πρωθυπουργό να με αξιοποιήσει στη θέση αυτή του Διοικητή. Δεν περίμενα ότι θα υπάρχει τόσο μεγάλη αντίδραση, ειδικά από στελέχη της ΝΔ των Τρικάλων. Δέχθηκα πολλή λάσπη, μόνο άθεο δεν με είπανε από μια ομάδα, τα λεγόμενα τρωκτικά της ΝΔ, που περιμένουν να πάρουν κάποιες θέσεις, και μερικοί απ’ αυτούς κάνανε και αίτηση για τη θέση Διοικητή. Εφαρμόστηκε ένας ηλικιακός ρατσισμός σε εμένα, από κάποια ΜΜΕ, επηρεάστηκε το Μέγαρο Μαξίμου και φοβηθήκανε ότι θα αποβεί εις βάρος του πρωθυπουργού. Με αποκάλεσαν πολιτικό γυρολόγο, ενώ όταν η ΝΔ με ζήτησε και με πήρε ξανά στους κόλπους της το Μάιο του 2018 δεν αντέδρασε κανένας. Τότε θέλαν όμως τις ψήφους που θα έφερνα, και κανείς δεν έλεγε τίποτα».

Τέλος τόνισε: «Δεν με παραίτησε κανείς, εγώ παραιτήθηκα από προσωπική μου απόφαση γιατί έχω αξιοπρέπεια. Με το γραφείο του Υπουργού Υγείας επικοινώνησα πρώτος εγώ για να το ανακοινώσω. Στον πρωθυπουργό έστειλα μήνυμα στο κινητό του, ότι αυτό που έγινε ήταν μεγάλη αδικία. Δεν μου απάντησε ποτέ… Μετά τη συνέντευξη μου στον ΣΚΑΪ με καλέσανε από του Μαξίμου και μου ζητήσανε να μην βγω και σε άλλα κανάλια. Όταν μου φέρονται με τον τρόπο αυτό, δεν είχα πλέον την επιλογή παρά να πω την αλήθεια. Αν δεν έκανα, να μην με βάζανε».

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.