Ο λόγος που χώρισαν Δόμνα Μιχαηλίδου και Γιάννης Κεφαλογιάννης

Ο λόγος που χώρισαν Δόμνα Μιχαηλίδου και Γιάννης Κεφαλογιάννης

Τίτλοι τέλους όπως φαίνεται «έπεσαν» στο love story της Δόμνας Μιχαηλίδου και του Γιάννη Κεφαλογιάννη, όπως αποκαλύπτει με σημερινό της πρωτοσέλιδο δημοσίευμα η εφημερίδα Espresso.

Παρόλο που οι δυο τους δεν είχαν μιλήσει ποτέ για τη σχέση τους, όλοι όσοι τους ήξεραν πίστευαν ότι θα κάνουν το επόμενο βήμα και θα επισφραγίσουν τη σχέση που γεννήθηκε στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας όταν εκείνος ήταν βουλευτής και εκείνη σύμβουλος του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Η πρώτη τους κοινή δημόσια εμφάνιση έγινε όταν έπεσαν επάνω τους τα φλας των φωτογράφων στην ορκωμοσία της κυβέρνησης στις 11 Ιουλίου 2019.

Μόνο κοντινά και πολύ αγαπημένα τους πρόσωπα ήξεραν μέχρι σήμερα ότι η ωραία Υφυπουργός Εργασίας και ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους, μετά από ενάμισι χρόνο σχέσης, από τις αρχές του φθινοπώρου, παρόλο που είχαν πάει μαζί στη ΔΕΘ και έκαναν προσπάθειες επανασύνδεσης.

Όσοι γνωρίζουν καλά τον Γιάννη Κεφαλογιάννη, πιστεύουν ότι ο λόγος του χωρισμού είναι η επιθυμία της Δόμνας Μιχαηλίδου για προβολή. Οι συχνές δημόσιες εμφανίσεις της και οι απόψεις της, καθώς και οι ατυχείς δηλώσεις της που έβαζαν και εκείνον στο στόχαστρο, τον έκαναν να απομακρυνθεί και σε δημόσιο και σε προσωπικό επίπεδο, όπως και πολλά άτομα από τον περίγυρό της.

Ο λόγος που χώρισαν Δόμνα Μιχαηλίδου και Γιάννης Κεφαλογιάννης

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.