Άδειασε τον Λιάγκα ο ΣΚΑΪ

Άδειασε τον Λιάγκα ο ΣΚΑΪ

Τι υποστήριξε το κανάλι...

Την «ειλικρινή μεταμέλεια και συγγνώμη» του ΣΚΑΪ για την ντροπιαστική διακωμώδηση της σεξουαλικής επίθεσης σε φοιτήτρια στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, από την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, μετέφεραν οι εκπρόσωποι του σταθμού κατά την απολογία τους στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης.

Το κανάλι του Φαλήρου εκπροσώπησε η ίδια η διευθύνουσα σύμβουλος, Εύη Κουτσαυτάκη, (συνοδευόταν από δύο δικηγόρους), που δεν δίστασε να χαρακτηρίσει την συγκεκριμένη εκπομπή (όπου στήθηκε το εμετικό σκετσάκι για την εκσπερμάτιση του νεαρού φοιτητή πάνω στη συμφοιτήτριά του μέσα στη βιβλιοθήκη του ΑΠΘ), ως την «πιο μελανή στιγμή στην ιστορία του σταθμού».

Σύμφωνα με πληροφορίες από την απολογία των εκπροσώπων του καναλιού ενώπιον των μελών του Συμβουλίου, μεταξύ άλλων έγινε λόγος για «κακιά στιγμή» και «σοβαρό λάθος», για το οποίο όμως -όπως υπογραμμίστηκε- έγιναν αμέσως οι απαραίτητες συστάσεις προς τον Γιώργο Λιάγκα και τους υπόλοιπους συντελεστές της εκπομπής – ανάμεσά τους και η Κατερίνα Γκαγκάκη που υποχρεώθηκε σε παραίτηση από τη θέση της υπεύθυνης Πολιτισμού στον δήμο Αθηναίων.

Κατά τις ίδιες πηγές, η Εύη Κουτσαυτάκη εμφανίζεται μετανιωμένη για την επιλογή της να εντάξει στο δυναμικό του ΣΚΑΪ τον Γιώργο Λιάγκα,  αλλά και απογοητευμένη από τα αποτελέσματα της απόφασης να μπει στη μεσημεριανή ζώνη του καναλιού η εκπομπή του, στη θέση εκείνης της Τατιάνας Στεφανίδου.

Οπως έγινε γνωστό, ο ΣΚΑΪ πήρε προθεσμία να καταθέσει γραπτό υπόμνημα στο ΕΣΡ έως την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου. Η τελική απόφαση του Συμβουλίου αναμένεται πριν από τα Χριστούγεννα.

Πηγή: Protagon.gr

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.