Τέλος στον έρωτα της ξανθιάς παρουσιάστριας και ισχυρού στελέχους του Μαξίμου

Τέλος στον έρωτα της ξανθιάς παρουσιάστριας και ισχυρού στελέχους του Μαξίμου

Τίτλοι τέλους έπεσαν στην θυελλώδη σχέση που είχε ξανθιά παρουσιάστρια με ισχυρό άντρα του Μεγάρου Μαξίμου.

Σύμφωνα με την «Espresso» η πρώτη γνωριμία της εν λόγω παρουσιάστριας, η οποία έχει πανεπιστημιακή μόρφωση και μόνο απαρατήρητη δεν περνά απ΄όπου και αν περάσει με τον ισχυρό άντρα της κυβέρνησης, που βρίσκεται στην «σκιά» του Κυριάκου Μητσοτάκη έγινε μέσα από κοινές παρέες τους.

Ωστόσο κανένας από τους δύο δεν φανταζόταν ότι το αρχικό ειδύλλιό τους θα εξελισσόταν σε έναν έρωτα με πολλές διακυμάνσεις. Παρόλα αυτά το ζευγάρι είχε καταφέρει να κρατήσει τη σχέση του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αποφεύγοντας τυχόν πικρόχολα σχόλια καθώς η δημοσιογράφος εκτός από την εντυπωσιακή ήταν και αναγνωρίσιμη στον χώρο της τηλεόρασης.

Το ζευγάρι ζούσε μεν τον έρωτα του, ωστόσο υπήρχαν ανυπέρβλητα εμπόδια, τα οποία είχαν σαν συνέπεια αυτός να μην μπορεί να στεριώσει. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα σύμφωνα με την «Espresso» το ζευγάρι να τραβήξει πρόσφατα χωριστούς δρόμους, με τον ισχυρό άντρα της κυβέρνησης να προσπαθεί να βάλει την ζωή του σε τάξη, εν αντιθέσει με την παρουσιάστρια η οποία έχει επικεντρωθεί πλέον στην καριέρα της.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.