Δικά μας παιδιά τέλος…

Τι ζήτησε ο πρωθυπουργός από τους υπουργούς του
Δικά μας παιδιά τέλος…

Σίγουρα κανείς δεν έπεσε από τα σύννεφα μόλις έμαθε για την επιλογή των διοικητών των νοσοκομείων που έγινε (κυρίως) με ρουσφετολογικά κριτήρια.

Μπορεί να ζούμε στη χώρα όπου το ρουσφέτι θεωρείται περίπου… κανονικότητα, κανείς όμως δεν μπορεί να αμφισβητήσει το γεγονός ότι πρόκειται για τεράστιο πλήγμα στο κύρος και την αξιοπιστία μιας κυβέρνησης που ήρθε στην εξουσία με σημαία της την αριστεία και την κατάργηση του πελατειακού κράτους.

Και οι άνθρωποι της κυβέρνησης έχουν καταλάβει τη ζημιά που προκλήθηκε γι’ αυτό και όπως μαθαίνει το instanews η οδηγία Μητσοτάκη στους υπουργούς του είναι να τελειώσουν με «τα δικά μας παιδιά».

Πλέον όποιος πιάνεται με τη γίδα στην πλάτη να εξυπηρετεί την εκλογική πελατεία του αφενός δεν θα έχει δικαιολογία, αφετέρου θα τιμωρείται αυστηρά.

Μένει να δούμε αν θα γίνει πράξη η απειλή του πρωθυπουργού ή αν πρόκειται απλώς για ένα επικοινωνιακό τρικ. Κύκλοι κοντά στον Κυριάκο Μητσοτάκη πάντως προειδοποιούν ότι η ανοχή του πρωθυπουργού στο συγκεκριμένο θέμα έχει τελειώσει…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ