Πρώην προπονητής του Εδεσσαϊκού έγινε διοικητής νοσοκομείου!

Πρώην προπονητής του Εδεσσαϊκού έγινε διοικητής νοσοκομείου!

Απίστευτο κι όμως ελληνικό.

Ο πρώην προπονητής του Εδεσσαϊκού Γιάννης Ανδρίτσος διορίστηκε από την Νέα Δημοκρατία να αναλάβει διοικητής του Νοσοκομείου Κιλκίς.

Πριν από λίγες μέρες ο Κωνσταντίνος Πατέρας αποκάλυψε πως διορίστηκε από την Νέα Δημοκρατία, ως διοικητής του Νοσοκομείου Καρδίτσας θέση από την οποία και παραιτήθηκε.

Ωστόσο όπως φαίνεται δεν είναι και η μοναδική περίπτωση που κάτι τέτοιο συνέβη. Σύμφωνα με τα «ΝΕΑ» το Κίνημα Αλλαγής με αφορμή το συγκεκριμένο περιστατικό έφερε στην δημοσιότητα μία μακροσκελή λίστα με βιογραφικά, προσόντα και κομματικές διασυνδέσεις πάνω από 60 διορισμένων διοικητών.

Σε αυτή βρίσκονται παραδείγματα συνεργατών υπουργών, τοπικών στελεχών και υποψηφίων της Νέας Δημοκρατίας, οι οποίοι διορίστηκαν είτε σε θέση διοικητή ή αναπληρωτή διοικητή, σε κάποιο δημόσιο νοσοκομείο είτε της Αθήνας, είτε της περιφέρειας.

Μία από τις περιπτώσεις που προκαλεί αίσθηση είναι αυτή του Γιάννη Ανδρίτσου, ο οποίος είναι πρώην προπονητής του Εδεσαϊκού και διορίστηκε νέος διοικητής στο Νοσοκομείο του Κιλκίς.

Θέμα για συζήτηση μεταξύ άλλων εκτός από την συγκεκριμένη περίπτωση αποτελούν τόσο η τοποθέτηση του κουμπάρου του βουλευτή Ζήση Τζηκαλάγια Γρηγόρη Χάτσιου στο Νοσοκομείο της Καστοριάς, αλλά και αυτή του Τάσου Τσαχουργιαννίδη στο Νοσοκομείο της Κω ο οποίος έχει χρησιμοποιήσει ακραίους χαρακτηρισμούς για τους μετανάστες και τους πρόσφυγες που είναι ακόμα εγκλωβισμένοι στα νησιά.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.