Η φωτό – πειστήριο της «επίθεσης» στον Τζήμερο!

Η φωτό - πειστήριο της «επίθεσης» στον Τζήμερο!

Την ανέβασε ο ίδιος από το χθεσινό επεισόδιο με τον Πρωτούλη.

Χαμός έγινε το απόγευμα της Τετάρτης στη συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου Αττικής. Η συνεδρίαση διεκόπη λόγω του επεισοδίου ανάμεσα στον Θάνο Τζήμερο και τον Γιάννη Πρωτούλη, προκαλώντας μάλιστα, την παρέμβαση της αστυνομίας.

Όλα ξεκίνησαν όταν με αφορμή τη συζήτηση για το θέμα της παράτασης του ωραρίου των καταστημάτων στο Αιγάλεω, ο Θάνος Τζήμερος ξεκίνησε να κατηγορεί με ακραίες εκφράσεις τον κ. Πρωτούλη χαρακτηρίζοντάς τον «σταλινοφασίστα», «άνεργο που υπερασπίζεται τα δικαιώματα των εργαζόμενων» και «εκπρόσωπο κόμματος που θέλει να φέρει στην Ελλάδα τη δικτατορία και τον εμφύλιο».

Ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης αντέδρασε δυναμικά αποκαλώντας τον, εκτός μικροφώνου, «ξεφτίλα», «επαγγελματία ρουφιάνο», «Ναζί με κοστούμι» και «αποτυχημένο που πήρε στις εκλογές μόνο 0,5% αν και τον στήριζαν όλες οι γερμανικές βιομηχανίες».

Μάλιστα, φανερά εκνευρισμένος έσπρωξε το φλιτζάνι με καφέ που είχε μπροστά του ο κ. Τζήμερος με αποτέλεσμα να του λερώσει το κοστούμι.

Σήμερα μάλιστα, ο Τζήμερος ανέβασε μια φωτογραφία στο twitter, που φαίνεται το λερωμένο από τον καφέ κοστούμι του.

«Ευτυχώς κάποιοι χρησιμοποίησαν τα κινητά τους, διότι το επίσημο βίντεο της Περιφέρειας έπαθε αποπληξία, ξανά. Εδώ ο “λίγος καφές” φρέσκος. Φανταστείτε τη δύναμη με την οποία εκσφενδονίστηκε η φλυτζάνα», έγραψε ο Θάνος Τζήμερος.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.