Οι αποκαλύψεις της Θεοδώρας Μεγαλοοικονόμου: «Μας πήραν 20 εκατ. ευρώ»

Οι αποκαλύψεις της Θεοδώρας Μεγαλοοικονόμου: «Μας πήραν 20 εκατ. ευρώ»

Την Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου υποδέχθηκε στα «Μεσάνυχτα» της Τετάρτης η Ελεονώρα Μελέτη.

Μεταξύ άλλων η πρώην βουλευτής μίλησε και για το ριφιφί στην επιχείρησή της το 1994.

«Το 1994 που μας έκαναν μία διάρρηξη, κράτησε τρεις μέρες το ριφιφί. Είχα δύο παιδιά φοιτητές και ένα μικρό παιδί που είχε γεννηθεί το 1989. Τότε έγινα 102 κιλά, τότε άρχισα να καπνίζω», είπε η κυρία Μεγαλοοικονόμου.

Σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε, η αξία των κοσμημάτων σε ευρώ ανέρχεται στα 20 εκατομμύρια: «Εμείς κάναμε χονδρική. Σημερινά χρήματα να ήταν κλειδωμένα σε ένα χρηματοκιβώτιο, να μη δουλεύαμε, να είχαμε αυτά τα κοσμήματα κλειδωμένα, είναι 20 εκατομμύρια ευρώ».

«Πάθαμε σοκ. Ο σύζυγος ξενύχταγε και κάπνιζε. Έπιασα τον εαυτό μου κάποια στιγμή να ανοίγω το ψυγείο και να κρατάω τη σαρδέλα και τη μαρμελάδα. Έτρωγα ανεξέλεγκτα και ανεβαίνει το παιδί και με ρωτάει γιατί κλαίω. Εκείνη την ώρα συνειδητοποίησα πως είχαμε ακίνητη περιουσία και είπα στον εαυτό μου πως τα μεγάλα μας παιδιά θα επιβιώσουν, θα βρουν το δρόμο τους. Το τεσσάρων χρονών τι θα κάνει; Θα το μεγαλώσουν εκείνοι; Η μητέρα μου που είναι 70; Θα αρρωστήσουμε εμείς θα πεθάνουμε, το ψυχολογικό γίνεται και σωματικό. Πήγα σε μια ντουλάπα, κλείδωσα όλα μου τα καλά ρούχα και είπα “Δώρα αύριο ξεκινάς από την αρχή”. Είμαι μια χαρά» συμπλήρωσε η κυρία Μεγαλοοικονόμου.

 

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.