
Έρχονται μέτρα για τους…ανήσυχους βουλευτές
Η δράση φέρνει αντίδραση και στο Μαξίμου βλέποντας τα τελευταία κρούσματα που προκάλεσαν σάλο, ετοιμάζονται να πάρουν μέτρα πριν ξεφύγει η κατάσταση.
Οι ακροδεξιές κορώνες των σεσημασμένων σκληροπυρηνικών του κόμματος, αλλά και το αυτογκόλ με τους διοικητές των νοσοκομείων έχουν φέρει τη Νέα Δημοκρατία σε θέση άμυνας.
Η απόφαση του πρωθυπουργού είναι να αντιμετωπιστούν άμεσα τα κακώς κείμενα και οι συμπεριφορές που εκθέτουν την κυβέρνηση… με το καλό.
Γι’ αυτό τις επόμενες μέρες οι εν πολλαίς αμαρτίαις περιπεσόντες βουλευτές θα λάβουν το μήνυμα από Μαξίμου να ρίξουν τους τόνους και να επιστρέψουν στην πολιτική κανονικότητα.
Αν το κάνουν, τότε δεν θα υπάρξουν κυρώσεις. Αν δεν το κάνουν και συνεχίσουν να παίζουν με τη φωτιά, τότε αργά ή γρήγορα θα καούν. Η απόφαση του πρωθυπουργού είναι ειλημμένη.
Καμία ανοχή σε προσωπικές στρατηγικές και συμπεριφορές που εκθέτουν την παράταξη…
Τελευταίες Ειδήσεις
- «Αντώνη, ούτε να το σκέφτεσαι για κόμμα, αν θες γύρνα»: Μαστίγιο και καρότο στον Σαμαρά από πρωτοκλασάτο υπουργό
- Ελλάς το μεγαλείο σου: Περπατάνε 7 χλμ. να πάνε σχολείο, άλλοι κάνουν μάθημα σε υπόγειο κι ένας μαθητής λυκείου παίρνει απουσίες στο γυμνάσιο!
- Μεροκάματα του τρόμου: Αποθαρρυντική η έρευνα για σεξουαλική και σωματική βία στην εργασία – Το στατιστικό που σοκάρει