Αυτογκόλ που δεν θα περάσει έτσι…

Αυτογκόλ που δεν θα περάσει έτσι…

Έγκλημα και τιμωρία

Στη Νέα Δημοκρατία μπορεί τον τελευταίο καιρό να παίζουν χωρίς αντίπαλο, όπως φαίνεται όμως δεν τον χρειάζονται. Μπορούν να μειώνουν το σκορ και με δικά τους αυτογκόλ.

Κλασικό παράδειγμα η τελευταία ιστορία με τους διοικητές των νοσοκομείων που επέλεξε ο Βασίλης Κικίλιας. Η επιλογή των προσώπων εξέθεσε την κυβέρνηση η οποία εμφανίζεται ανακόλουθη και δέχεται πυρά από φίλους και εχθρούς.

Γιατί δεν μπορείς όταν είσαι στην αντιπολίτευση να κατηγορείς τον Σύριζα για την επιλογή Καρανίκα και όταν έρχεσαι στην εξουσία να διορίζεις τους δικούς σου Καρανίκες για να εξυπηρετήσεις μικροκομματικά συμφέροντα.

Οι πληροφορίες του instanews αναφέρουν ότι στη ΝΔ δεν περίμεναν τόσο μεγάλες αντιδράσεις, καθώς φαίνεται ότι υποτίμησαν τη δύναμη των social media.

Μπορεί η πλειονότητα των Μέσων, να… (ξ)έχασε την είδηση, αλλά στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης έγινε ένας μικρός χαμός. Γι’ αυτό και η εντολή του πρωθυπουργού είναι να διορθωθούν άμεσα οι αστοχίες στην επιλογή των προσώπων.

Εξού και η παραίτηση του 80χρονου Κωνσταντίνου Πατέρα από τη θέση του διοικητή του Γ.Ν. Καρδίτσας. Και όπως μαθαίνει το instanews μπορεί να μην είναι η τελευταία…

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.