Η έκπληξη του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Η έκπληξη του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Παναγιώτης Πικραμμένος ή μήπως…

Η μέρα της μεγάλης απόφασης για το πρόσωπο που θα προτείνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τη θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας πλησιάζει και ο πρωθυπουργός είναι αποφασισμένος να κάνει την έκπληξη.

Πριν από λίγο καιρό, όπως σας είχε ενημερώσει το instanews, είχε σχεδόν κλειδώσει το όνομα του Παναγιώτη Πικραμμένου, όμως από τότε έχουν αλλάξει πολλά.

Ο κ. Πικραμμένος εξακολουθεί να είναι στη λίστα των φαβορί όμως φαίνεται ότι ο πρωθυπουργός είναι αποφασισμένος να πάει σε όνομα- έκπληξη.

Αυτό άλλωστε φαίνεται και απ’ τις συνομιλίες που έχει με στενούς συνεργάτες του, όπως αποκαλύπτει ο «Βηματοδότης»:

«Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είναι σε μεγάλα κέφια το τελευταίο διάστημα και έχει αρχίσει να διερευνά τις διαθέσεις των στενών συνεργατών του ως προς τα πιθανά πρόσωπα που θα διεκδικήσουν τη θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Δεν αναφέρεται ο ίδιος σε συγκεκριμένα πρόσωπα, παρά ρωτά εάν θα ήθελαν εκπλήξεις από τον ίδιο. Ποια, νομίζετε, είναι η απάντηση που συνήθως λαμβάνει; “Πρόεδρε, ο κόσμος περιμένει από εσάς μόνον εκπλήξεις”… Κατά μία εκδοχή ακούστηκε να λέει “θέλετε εκπλήξεις; Τότε να προτείνω τον Προκόπη”. Κόκαλο οι δικοί του».

Όσοι ξέρουν πρόσωπα και καταστάσεις εντός Μαξίμου πάντως, λένε ότι ο πρωθυπουργός αν δεν επιλέξει τελικά τον κ. Πικραμμένο θα πάει στο Plan B. Γυναίκα που δεν έχει σχέση με την πολιτική. Πάει κάπου το μυαλό σας;

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.