«Αυτόν τον δρόμο Κωνσταντίνε Μπογδάνε, θα τον πας μόνος σου»

«Αυτόν τον δρόμο Κωνσταντίνε Μπογδάνε, θα τον πας μόνος σου»

Φίλια πυρά κατά Μπογδάνου

Είναι αναμφίβολα ο πιο πολυσυζητημένος βουλευτής της ΝΔ. Με όσα λέει και κάνει (κυρίως στα social media) γίνεται καθημερινά πρώτο trend στο Twitter.

Τελευταίο κατόρθωμα του Κωνσταντίνου Μπογδάνου η ατάκα για τους πρόσφυγες «που μπορούν να πάνε στα ξερονήσια». Η συγκεκριμένη ατάκα όπως ήταν λογικό εξόργισε ακόμα και στελέχη της ΝΔ. Και όχι μόνο…

Ο διευθυντής του «Φιλελεύθερου», Θανάσης Μαυρίδης, με ένα αιχμηρό άρθρο στο Liberal άσκησε σκληρή (αλλά ορθότατη) κριτική στον Κωνσταντίνο Μπογδάνο. Διαβάστε τα πιο χαρακτηριστικά κομμάτια της:

Την ώρα που οι κομμουνιστές κάνουν μνημόσυνο για να τιμήσουν το… «προστατευτικό» τείχος του Βερολίνου, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος «θυμάται» τα ξερονήσια και ισοφαρίζει το παιγνίδι. Αυτογκόλ αυτοί; Σέντρα κι αυτογκόλ κι εμείς. Δεν ξέρω αν ο Κωνσταντίνος τα πιστεύει αυτά που λέει ή αν τα σκέφτεται το πρωί που κοιτάζεται στον καθρέπτη. Αν τα πιστεύει, πάντως, τότε κάτι έχω κάνει λάθος!

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος χαϊδεύει τα αυτιά ενός ακροατηρίου που πιστεύει ότι θα του φέρει κι άλλους σταυρούς στο μέλλον. Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος που ήξερα δεν ήταν σταυροφόρος. Ήταν ένας άνθρωπος που σκεφτόταν ελεύθερα.

Ο Κωνσταντίνος δεν είχε δηλώσει ότι είναι Φιλελεύθερος. Τοποθετούσε τον εαυτό του στον συντηρητικό χώρο. Αλλά με το να υποστηρίζει ότι οι Έλληνες δεν έχουν ίσα δικαιώματα με τους μετανάστες κάνει ένα άλμα που τον φέρνει πιο κοντά σε άλλους πολιτικούς χώρους. Μακριά και έξω από την Νέα Δημοκρατία.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.