ΚΙΝΑΛ: Συνέδριο και στο βάθος διαγραφές

ΚΙΝΑΛ: Συνέδριο και στο βάθος διαγραφές

Καζάνι που βράζει το κόμμα της κ. Γεννηματά

Όλα είναι έτοιμα για το συνέδριο του ΚΙΝΑΛ, το οποίο μένει να αποδειχτεί αν θα σηματοδοτήσει την επανεκκίνηση του κόμματος, όπως επιθυμεί η κ. Γεννηματά, ή θα μείνει στην ιστορία ως η απόλυτη φούσκα.

Και αυτό γιατί αφενός τα πρωτοκλασάτα στελέχη αφήνουν αιχμές και μιλούν για συνέδριο- παρωδία, αφετέρου είναι πολύ πιθανόν να λείπουν από το συνέδριο και οι 3 πρώην αρχηγοί του ΠΑΣΟΚ.

Ο Γιώργος Παπανδρέου θα λείπει σε… υπουργοτουρισμό, ο Κώστας Σημίτης στη συνάντησή του με την αρχηγό δεν ξεκαθάρισε τι θα κάνει τελικά, ενώ ο Ευάγγελος Βενιζέλος απέρριψε την πρόταση με μια δήλωση στο Action24:

«Η κυρία Γεννηματά μου έστειλε μία ευγενική επιστολή με την οποία με καλεί να παρευρεθώ στην έναρξη του Συνεδρίου και της απάντησα ότι την ευχαριστώ για την πρόσκληση και εύχομαι καλή επιτυχία…. Δεν έχω να πω τίποτα σε αυτή τη διαδικασία, ό,τι είχα να πω το είπα. Τώρα βλέπω ότι διεξάγεται ένας εσωτερικός διάλογος που δεν μπορώ να τον παρακολουθήσω, δεν με αφορά».

Μένει να φανεί αν η κ. Γεννηματά θα κατορθώσει να αντιστρέψει το κλίμα ή αν τελικά το ΚΙΝΑΛ βυθιστεί στην εσωστρέφεια όπως περιμένουν πολλοί και… ελπίζουν ακόμα περισσότεροι.

Ενδεικτική του κλίματος που επικρατεί, αλλά και των διαθέσεων της αρχηγού είναι η ατάκα του εκπροσώπου Τύπου του ΚΙΝΑΛ, Παύλου Χρηστίδη, σε συνέντευξή του στον «Φιλελεύθερο»: «Κανείς δεν θέλει διαγραφές αλλά και τόση εσωστρέφεια». Και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε…

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.