
Και όμως γίνεται!
Με ανυπομονησία αναμένεται το Σαββατοκύριακο το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ και όπως πάντα, μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι πρώην αρχηγοί του κόμματος.
Όπως γράφουν «ΤΑ ΝΕΑ», ο Γιώργος Παπανδρέου που είναι βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, έλαβε την πρόσκληση την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά βρισκόταν στην Ινδία.
Το Σαββατοκύριακο που θα γίνει το Συνέδριο έχει κλείσει ήδη μια συνάντηση με πρώην υπουργούς Εξωτερικών στη Βιέννη και θα το παλέψει να δώσει το παρών στο ΣΕΦ, αλλά μπορεί να μην τα καταφέρει κιόλας.
Μάλιστα, όπως μετέφεραν οι συνεργάτες του, μην τον παρεξηγήσουν αν τελικά δεν προλάβει να βρίσκεται στο Νέο Φάληρο.
Τελευταίες Ειδήσεις
- Το μεγαλύτερο πακέτο παροχών της θητείας του: Τα 3 οικονομικά μέτρα του Μητσοτάκη στη ΔΕΘ που πιστεύει ότι θα φέρουν στη ΝΔ +3 μονάδες
- Ο γαλάζιος πρώην υπουργός και ο γνωστός δικηγόρος: Τα 2 νέα πρόσωπα για το κόμμα Σαμαρά
- Εάν η ΝΔ πέσει κάτω από το 25%: Σε αυτόν θα δώσει το δαχτυλίδι της διαδοχής του ο Κυριάκος Μητσοτάκης