
Ο Αλέξης Τσίπρας ήταν παρών στη φετινή πορεία για τον εορτασμό της 17ης Νοεμβρίου, αλλά δεν έφτασε ως την πρεσβεία των ΗΠΑ.
Για να μας βλέπεις πιο συχνά στα αποτελέσματα αναζήτησης Add Instanews.gr on Google
Ο πρώην πρωθυπουργός βρέθηκε το απόγευμα της Κυριακής στην κεφαλή του μπλοκ του ΣΥΡΙΖΑ, μαζί με τα υπόλοιπα στελέχη από την Κουμουνδούρου και ξεκίνησαν για την αμερικανική πρεσβεία.
Ωστόσο, ο Αλέξης Τσίπρας σταμάτησε στο ύψος του Χίλτον προκαλώντας τα σχόλια της Νέας Δημοκρατίας ότι δεν προχώρησε για να μην δεχθεί αποδοκιμασίες.
Από την πλευρά τους, τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ απάντησαν πως ο κ. Τσίπρας επέλεξε να μη φτάσει στην αμερικάνικη πρεσβεία καθώς θα ήταν πολιτικά ανορθόδοξο ένας πρώην πρωθυπουργός, που συνομίλησε και συνεργάστηκε με παράγοντες των ΗΠΑ, και μπορεί να συνεργαστεί ξανά στο μέλλον, να κάνει κάτι τέτοιο.
Τελευταίες Ειδήσεις
- H περιφέρεια που προβληματίζει τη ΝΔ: Το σχέδιο Μητσοτάκη παράλληλα με τη ΔΕΘ
- Οι πολλοί θα μείνουν στην απ’ έξω: Οι 4 βουλευτές που παίρνει ο Τσίπρας από ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Αριστερά
- Τα άκουσε η Καρυστιανού: «Υποβαθμίζει την συνεισφορά όσων επέλεξαν να αποχωρήσουν»