Τέλος εποχής! Αυτή είναι η αντικαταστάτρια της Ελένης Μενεγάκη στον Alpha

Τέλος εποχής! Αυτή είναι η αντικαταστάτρια της Ελένης Μενεγάκη στον Alpha

Τι συμβαίνει με την ωραία Ελένη

Ένα από τα ζητήματα που θα απασχολήσουν το επόμενο χρονικό διάστημα είναι το μέλλον της Ελένης Μενεγάκη.

Η ωραία Ελένη της ελληνικής τηλεόρασης αποτελεί μία σταθερή αξία εδώ και περίπου 20 χρόνια. Από το 2011, έξι χρόνια μετά την μεταγραφή της στον ALPHA η ξανθιά παρουσιάστρια βρίσκεται στο τιμόνι μεσημεριανής εκπομπής.

Τα σενάρια για το μέλλον της δίνουν και παίρνουν. Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή της Κατερίνα Καινούργιου το πρωί της Τετάρτης ένα σενάριο που εξετάζεται είναι να μην συνεχίσει στο τιμόνι του μεσημεριανού η Ελένη Μενεγάκη με τον ALPHA να επιθυμεί την Ελεονώρα Μελέτη στη θέση της.

Πρέπει να πούμε βέβαια ότι η Ελεονώρα Μελέτη είχε αντικαταστήσει και πάλι την Ελένη Μενεγάκη στον ΑΝΤ1. Όταν το 2005 η ωραία Ελένη μετακόμισε τηλεοπτικά στον ALPHA, η Ελεονώρα βρέθηκε στο τιμόνι του πρωινού καφέ όπου και παρέμεινε για τρία χρόνια. Ήταν η μεταπήδησή της στην ψυχαγωγία αφού μέχρι τότε παρουσίαζε δελτία ειδήσεων στο κανάλι του Αμαρουσίου.

Αν τελικά επιβεβαιωθεί αυτό το σενάριο μένει να δούμε ποιο θα είναι το μέλλον της Ελένης Μενεγάκη. Το συμβόλαιο της ξανθιάς παρουσιάστριας λήγει μέσα στο 2020 και ουδείς γνωρίζει τι θα συμβεί αφού εδώ και καιρό το κανάλι προχωρά σε περικοπές.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.