
Από την...φιλελεύθερη ΝΔ
Έμοιαζε με τρολάρισμα ή με δημοσίευση σατυρικής ιστοσελίδας, όμως δεν ήταν ούτε το ένα, ούτε το άλλο. Η φιλελεύθερη κυβέρνηση της ΝΔ, επαναφέρει την κακόβουλη βλασφημία των θείων.
Πιο συγκεκριμένα οι τροποποιήσεις στο αρχικό σχέδιο νόμου για τον Ποινικό Κώδικα και τον Κώδικα Ποινικής Δικονομίας, που ανακοίνωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης, επαναφέρουν την κακόβουλη βλασφημία των θείων.
Σύμφωνα με τον κ. Τσιάρα: – Επανέρχονται η κακόβουλη βλασφημία και η καθύβριση των θρησκευμάτων (άρθρο 198 του ΠΚ). Προβλέπεται φυλάκιση έως 2 έτη για όποιον κακόβουλα καθυβρίζει τον Θεό και όποιος δημόσια και κακόβουλα καθυβρίζει την ορθόδοξη εκκλησία ή θρησκεία ανεκτή στην Ελλάδα.
«Με αυτόν τον τρόπο θεραπεύουμε τα πάντα και δημιουργούμε τις συνθήκες, ώστε φαινόμενα που αποτέλεσαν κορυφαία σημεία της επικαιρότητας το τελευταίο διάστημα να αντιμετωπίζονται με το συγκεκριμένο τρόπο», είπε ο υπουργός Δικαιοσύνης.
Τελευταίες Ειδήσεις
- Το τερμάτισε: Ο Νατσιός βρήκε τη λύση για την ακριβή βενζίνη
- Θέλει να το κάνει πράσινο: Το νησί στο οποίο ο Μητσοτάκης υποσχέθηκε δωρεάν ηλεκτρικά αυτοκίνητα στους κατοίκους του
- Εκτός μπάσκετ με το βλέμμα στο αύριο: Πολύ έξυπνη επένδυση για τον Τάιλερ Ντόρσεϊ