Σύριζα εναντίον Αυτιά για τη συνέντευξη Μητσοτάκη

Σύριζα εναντίον Αυτιά για τη συνέντευξη Μητσοτάκη

Τι του καταλογίζουν απ' την Κουμουνδούρου

Καλεσμένος του Γιώργου Αυτιά ήταν σήμερα το πρωί ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σε μια συνέντευξη που έβγαλε ειδήσεις.

Φαίνεται όμως ότι δεν είδαν όλοι με καλό μάτι τη συζήτηση των δυο ανδρών καθώς οι άνθρωποι του Σύριζα υποστηρίζουν ότι ο Γιώργος Αυτιάς προέβη σε ένα μεγάλο δημοσιογραφικό ατόπημα.

Δεν έκανε τις ερωτήσεις που έπρεπε στον πρωθυπουργό για κρίσιμα ζητήματα. Αναλυτικά το κομμάτι της ανακοίνωσης του Σύριζα που αφήνει σαφείς αιχμές εναντίον του γνωστού δημοσιογράφου:

«Ο κ. Μητσοτάκης σε μια ακόμη πολύ «δύσκολη» συνέντευξη στον ΣΚΑΙ, που θα καταχωρηθεί μαζί με πολλές άλλες στο αρχείο ως παράδειγμα αντικειμενικής και αμερόληπτης δημοσιογραφιας, δεν έκρινε σκόπιμο -αφού δεν ρωτήθηκε άλλωστε- να πει κουβέντα για τις σοβαρές καταγγελίες περί ωμής παρέμβασης στη Δικαιοσύνη σε βάρος του βουλευτή του κ. Σαλμά, ενώ ξεπέταξε σε τριάντα δευτερόλεπτα το σκάνδαλο νοβαρτις.

Αναμένοντας πότε ο κος Μητσοτάκης θα τολμήσει να δώσει μια κανονική συνέντευξη με αληθινές ερωτήσεις, περιμένουμε τουλάχιστον μια απάντηση στο ερώτημα της ημέρας:

Θα διατηρήσει ως βουλευτή της ΝΔ τον κ. Σαλμά μετά τις χθεσινές καταγγελίες της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων, επικροτώντας έτσι τις πρακτικές αυτές ή θα τον αποπέμψει;»

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.