Σκληρή απάντηση Ντόρας Μπακογιάννη σε Κυρανάκη για τα μπάρμπεκιου και τους μετανάστες

Σκληρή απάντηση Ντόρας Μπακογιάννη σε Κυρανάκη για τα μπάρμπεκιου και τους μετανάστες

Η Ντόρα Μπακογιάννη στάθηκε απέναντι στον Κώστα Κυρανάκη για το θέμα που έχει δημιουργηθεί με τα μπάρμπεκιου σε μέρη όπου ζουν μετανάστες.

Πήρε ξεκάθαρη θέση η βουλευτής της ΝΔ σχετικά με το θέμα που έχει προκύψει με αφορμή την πρωτοβουλία οργάνωσης να καλέσει τους πολίτες σε μάζωξη έξω από τη δομή μεταναστών και προσφύγων στα Διαβατά, η οποία έφερε οξεία αντιπαράθεση ανάμεσα στους κυρίους Γιαννούλης, Κυρανάκη και Πλεύρη.

Η Ντόρα Μπακογιάννη ξεκαθάρισε ότι πρόκειται για ζήτημα ανθρωπιάς, λεβεντιάς και αλληλεγγύης και δήλωσε ότι πιστεύεις πως οι νεοδημοκράτες βουλευτές, δεν κατάλαβαν το θέμα για το οποίο μιλούσαν.

«Μια ανύπαρκτη οργάνωση, η οποία ζητά 5 λεπτά δημοσιότητας, δημιουργεί μείζον θέμα, το οποίο δεν έχει διαχωριστικές γραμμές ανάμεσα στα κόμματα αλλά ανάμεσα στους ανθρώπους. Η ανθρωπιά, η λεβεντιά, η αλληλεγγύη και ο σεβασμός στον αδύνατο δεν νομοθετούνται. Δεν υπάρχει νόμος που να σε κάνει άνθρωπο. Αυτό το μαθαίνεις ή στα πρώτα έξι χρόνια της ζωής του ή δεν το μαθαίνεις ποτέ. Με ενόχλησε αυτό το θέμα, όχι γιατί υπάρχει περίπτωση να πει κάποιος ότι δεν θα τρώμε χοιρινό ή δεν θα πίνουμε αλκοόλ, αλλά επειδή προκαλείς τον εξαθλιωμένο άνθρωπος και τον πατάς στο θρησκευτικό του συναίσθημα. Αυτό δεν υπάρχουν λόγια να το περιγράψεις» δήλωσε στην εκπομπή «Εκτός Γραμμής» του ALPHA.

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.