Τον διαγράφει ο Κυριάκος και φτιάχνει μια «πιο σοβαρή Χρυσή Αυγή»

Τον τελειώνει ο Μητσοτάκης…

Οι φήμες και η πραγματικότητα

Είναι ένα σενάριο που ακούγεται ολοένα και πιο έντονα. Ο ίδιος το διαψεύδει όμως όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά.

Στα δημοσιογραφικά γραφεία λοιπόν ακούγεται ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης και οι συνεργάτες του είναι ιδιαίτερα εκνευρισμένοι με νεαρό βουλευτή της παράταξης, ο οποίος γίνεται διαρκώς πρώτο trend στο Twitter.

Παρά τις συνεχείς συστάσεις που του γίνονται, ο ίδιος δεν φαίνεται να αλλάζει ρότα, καθώς έχει αντιληφθεί το ρεύμα που έχει στα δεξιά της Νέας Δημοκρατίας.

Το σενάριο λοιπόν λέει ότι ο βουλευτής το προσεχές διάστημα θα συνεχίσει τα «χτυπήματά» του με όλο και πιο σκληρά λόγια για το μεταναστευτικό και την  αναχαίτισή των ροών του.

Αργά ή γρήγορα θα προκαλέσει την αντίδραση του Κυριάκου Μητσοτάκη ο οποίος θα τον θέσει εκτός κόμματος, δίνοντάς του ουσιαστικά την ευκαιρία να δημιουργήσει τον δικό του χώρο.

Ένα κόμμα στα (άκρα) δεξιά της Νέας Δημοκρατίας, που θα καλύψει τον χώρο που άφησε κενό το μόρφωμα της Χρυσής Αυγής.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το γεγονός, ότι ένας από τους κορυφαίους αρθρογράφους της Νέας Δημοκρατίας, ο Θανάσης Μαυρίδης ζήτησε ουσιαστικά από τον Κυριάκο Μητσοτάκη να απομακρύνει τα βαρίδια από το κόμμα, πριν φτιάξουν…το όνομά τους μέσα από αυτό. Και όλοι κατάλαβαν για ποιον χτυπά η καμπάνα…

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.